Kunde overfuser kassemedarbejder - nu har over 120.000 delt, hvad der skete efterfølgende

Foto: Privat

En episode i et supermarked er blevet delt mere end 120.000 gange.

Folk er generelt søde og værdsætter min søns indsats. De er taknemmelige over, at han vier sit liv til at kæmpe for vores og andres frihed. Sådan starter et indlæg af amerikaneren Hunter Green, som er blevet delt over 121.000 gange på Facebook.

Han og hans sønner bor i Californien, men den yngste af sønnerne er soldat og er for tiden udsendt.

Selvom de fleste støtter sønnen og bakker op om indsatsen, havde han for nyligt en grim oplevelse i et lokalt supermarked, inden han tog tilbage til basen, han er udstationeret på. Hunter Green fortæller, hvad der skete:

"Han fortalte mig, at der foran ham og flere andre i køen stod en kvinde med burka. Hun spurgte højlydt, om kasseassistenten altid bar den nål, der sad på hendes tøj, og som viste det amerikanske flag," skriver faderen blandt andet.

Da kasseassistenten stolt svarede, at det gjorde hun, og at hun ville fortsætte med det for altid, tændte det tilsyneladende en ild i damen, der spurgte, hvornår hun (kasseassistenten red.) ville stoppe med at bombe kvindens landsmænd.

Det blev for meget for en mand i køen, der stillede sig frem, tog fat om skuldrene på Hunters søn, og sagde:

"Dame, hundrede af tusinde mænd og kvinder som denne unge mand, har kæmpet og er blevet dræbt, så DU kan stå her i MIT land og beskylde en kasseassistent for at bombe DINE landsmænd. Det er min overbevisning, at hvis du havde talt højt I dit eget land, på den måde som du gør nu, så stod vi ikke her I dag. Men hey, hvis du har lært at tale højt og tydeligt nu, så vil jeg med glæde betale din billet tilbage til Irak, så du kan få styr på rodet i DIT land, som du åbenlyst er her i MIT land for at undgå."

Alle inden for hørevidde klappede af ham, skriver Hunter på sin Facebookvæg.

Læs også

Fremragende nyhed til 2.5 millioner danskere

 

 

 

Dagens Gossip