Lystfiskeri: Din fangst bliver aldrig bedre end dit grej tillader

Du har brugt det meste af din friweekend på at være ude med snøren, men fangsten er udeblevet. Kender du det scenarie, så læs med her, hvor vi ser nærmere på, hvordan du kommer tættere på din næste fangst med det rette fiskegrej.

Lad det være sagt med det samme – det rette fiskegrej for dig er ikke nødvendigvis det rette grej for en anden. Du skal derfor starte med at definere for dig selv, hvad du vil med din hobby: Er det eksempelvis fluefiskeri, medefiskeri, eller går du efter den helt store fangst.

 

Når du har det på plads, bliver det lettere at finde det rigtige fiskegrej, ligesom du har nemmere ved at spørge erfarne fagfolk til råds.

 

Fiskegrej til ethvert niveau

På Fluer.dk finder du såvel råd og vejledning som et bredt udvalg af fiskegrej til alle former for fiskeri og til alle niveauer. Uanset om du er nybegynder med en fiskestang, øvet fluefisker eller fisker på professionelt plan, så finder du fiskegrejet til din næste tur her.

 

Fiskestænger, fluer, hjul, liner og påklædning sætter alt sammen sit præg på din oplevelse, når du fisker. Og bruger du det forkerte grej, så er der kontant afregning for enden af linen, hvor fiskene bider på i samme fart, som en træt sumpskildpadde bevæger sig hen over landjorden.

 

Vælg derfor dit udstyr med omhu og søg hjælp og vejledning hos fagfolk. Så skal du nok snart få bid igen.

 

Dagens Gossip