Ny iPhone lige op til Black Friday

I disse dage er det ikke helt usandsynligt, at man som Apple-fan sidder og venter på årets nye iPhone.

Sponsoreret indhold

Nemlig iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. I flere uger er der nemlig blevet hvisket i krogene om offentliggørelse af en ny iPhone – og i dag skete det så. En lancering, der ikke er til at overse.

Forventningens glæde blev heldigvis imødekommet fra den store amerikanske elektronikgigant, der i dén grad havde noget at vise frem. Og igen må smartphone-branchen se måbende til, imens endnu en iPhone tager scenen med storm. Og timingen – ja, timingen kunne ikke være bedre med en lancering lige op til årets forbrugsfest: Black Friday.

Særligt ved den nye iPhone 12: prisvindende billedkvalitet og smart nyt design

Det kommer næppe som noget chok for de Apple-glade kunder, at den nye iPhone 12 igen i år har fokus på at levere en forbedret billedkvalitet. Og som forventet viser Apple, at det er muligt at tage high quality-fotos med en helt almindelig smartphone.

Foruden den helt eminente billedkvalitet er også designet på den nye smartphone ikke til at overse. Med nye farver og endnu et redesign af den kendte, klassiske iPhone er linjen trukket. Og selvom det måske kunne være svært at se, hvordan Apple nu skulle redesigne deres kendte smartphone, er det nu alligevel lykkedes dem meget godt. Kanterne er tilbage fra modellerne som iPhone 4 – og det klæder faktisk de smukke iPhones, som samlet set kommer i hele ni forskellige farver.  

Kigger man indeni den nye smartphone fra Apple er der også en række særlige forbedringer, der gør denne model helt unik. Bemærkelsesværdig er specielt en væsentlig forbedret ydeevne med en 50 % stærkere CPU, tilslutning til det nye 5G-netværk og et kamera, der i dén grad sætter spørgsmål ved det ”almindelige” kameras eksistensberettigelse. Flere linser tilføjes, og her tilføjes night vision, og det er faktisk svært at påpege, hvor denne models kamera ikke fungerer. 

En timet og tilrettelagt lancering

Bemærkelsesværdigt ved årets lancering er, at lanceringen ligger som klistret op af markedets største forbrugsfest: Black Friday. Det gør også den nye smartphone ideel som blandt andet julegaveide eller en helt særlig selvforkælelse. Og for de forbrugere, som er ude efter det bedste, er det svært at se mådeholdenheden i øjnende. 

Hvorvidt den ret så geniale timing er planlagt af Apple, er der dog delte meninger om. Og selvom det tyder sådan, er det ikke første gang i år, at man har ”forventet” en lancering. Én ting er dog sikkert. Og det er, at konkurrerende brands må se til, mens rampelyset endnu en gang vender mod Apple og den nye iPhone 12, mens efterårets smartphone salg skal til at afgøres for alvor.

Alt i alt kan man vist ikke kalde dette års iPhone-lancering andet end genial. En ny smartphone sætter standarden på en helt uvirkelig måde, og for en gangs skyld ser man også en model, der i den grad hæver barren for sin egen forgænger på en måde, der redefinerer iPhonen igen.

 

Dagens Gossip