Træt af edderkopper? Dette smarte og billige trick holder dem væk

Foto af korsedderkoppen, der er udbredt i hele Danmark. Foto: Shutterstock.com

Der er ikke mange, der bryder sig om at have edderkopper i hjemmet. En kvindes tip til at holde de små kryb ude er gået viralt, og det er overraskende let.

Forleden skrev vi om, hvordan det lige nu er højsæson for edderkopper indendørs. 

Det er nemlig her i starten af efteråret, august og september, at hannerne er på jagt efter hunnerne, så de kan parre sig. I den proces søger de indenfor på tørre og varme steder, og det er altså derfor, at du nok oplever, at der vil være flere edderkopper end normalt indenfor husets vægge.

Selvom edderkopperne herhjemme i Danmark ikke er farlige, så er der mange, der er bange for dem alligevel, og på trods af deres beskedne størrelse kan de få voksne mennesker til at hoppe og danse af ren panik. 

Foto af korsedderkoppen, der er udbredt i hele Danmark. Foto: Shutterstock.com

En engelsk kvinde er heller ikke fan af insekterne, og hun er slet ikke interesseret i have dem indendørs. Det har hun fundet en løsning på, som hun har delt i en gruppe på Facebook. 

Sådan gør du

Vidste du godt, at edderkopper ikke kan fordrage duften af mynte? De vil for alt i verden undgå at komme i nærheden af duften, og det er netop derfor, at du skal bruge mynteblade, hvis du vil kopiere kvindens smart trick.

Derudover skal du bruge en sprayflaske med vand i. Hvis du har en spray med antibakterielrengøringsmiddel i, så kan den også bruges.

  1. Skær bladene over.
  2. Put dem i flasken med rengøringsmiddel eller vand.
  3. Sprøjt det under vindueskarme, i hjørner, omkring døre og andre steder, hvor du tænker, at der kunne edderkopperne finde på at sætte sig. 

Tricket skulle eftersigende holde hjemmet edderkoppe-frit, og man må sige, at det er en billig løsning til at holde de små kryb med otte ben langt væk. 

Har du forsøgt med duften af mynte? Eller vil du prøve tricket af derhjemme?

 

 

 

 

Dagens Gossip