Vintersalg: Sådan gør du boligen salgsklar til vinter

PA

398 uger siden

|

24/11/2016
Sætter du din bolig til salg om vinteren, har du god mulighed for at skille dig ud fra mængden.

Dagens topnyheder

Først og fremmest sælger de færreste i de kolde måneder, men faktisk er der en stigende interesse for vintersalg. Her får du et par gode tips, du med fordel kan bruge, hvis du vil sælge din bolig i vintermånederne.

Frost og kulde er ikke noget, der normalt forbindes med et travlt boligmarked. Det skyldes, at husene ofte fremvises efter mørkets frembrud, samt at det kan være svært at danne sig et helhedsindtryk af boligen, hvis haven og taget eksempelvis er dækket af sne. Fokusér derfor på de små detaljer, der får boligen til at skille sig positivt ud.

 

Udendørsarealer

Først og fremmest er det vigtigt, at udendørsarealerne er synlige. De er det første, den potentielle køber ser. Ryd sne fra fortov, indkørsel, fliser, terrasse og have. Fjern desuden visne blade fra efteråret.

Sørg også for at få opsat belysning, så boligen også tager sig godt ud om aftenen — og den potentielle køber har mulighed for at se udendørsarealerne på trods af mørket. Oplys terrasse, altan, have og eventuelle tilbygninger.

 

Indendørsarealer

Det første, du skal gøre, inden de potentielle købere kommer forbi, er at lufte ud. Skru ned for varmen og åbn døre og vinduer i fem minutter. Sørg for at gøre det omkring 2 — 3 gange om dagen.

Er der noget, der virker slidt, indenfor, så skal det ordnes. Få en gulvsliber til at ordne gulvet, udskift punkterede ruder, mal listerne og så videre.

Det er også vigtigt, at hjemmet ser pænt og nydeligt ud. Tag et par timer, hvor I gør huset rent. Der skal støvsuges, rod skal samles i opbevaringskasser og opvasken skal ordnes. Mere skal der ikke til.

Sælger I huset ved juletid, så bør I overveje at droppe julepynten. Det kan let blive for meget, og vi har hver især en mening om, hvornår grænsen nås. Hvis du skal pynte op, så sørg for at holde det minimalt. Tommelfingerreglen bag det succesfulde boligsalg, er enkelthed.