Miley Cyrus kommer til Danmark - Fejrer det ved at dele nøgenbillede

Foto: Shutterstock.com

Det bliver en fest uden lige, når Miley Cyrus lægger vejen forbi Tinderbox til juni. Festivalen har netop offentliggjort, at man har sikret sig den 26-årige sangerinde.

Det tog ikke mange år for danskerne er vænne sig til festivalen Tinderbox, og festivalen har da bestemt også ry for at tiltrække store kunstnere. I år bliver ingen undtagelse, og netop nu har Tinderbox præsenteret et nyt navn til koncerten, og det bliver ingen ringere end verdensstjernen Miley Cyrus.

Den 26-årige country- og popstjerne der i første omgang blev kendt for sin rolle på Disney Channel som Hannah Montana, har leveret det ene hit efter det andet, siden hun revolutionerede sig selv med albummet Bangerz.

Det var med dette album, at hun i den grad chokerede det meste af verden, da den lille Hannah Montana pludselig var blevet en voksen pige uden hæmninger. Miley Cyrus var ofte i medierne på grund af hendes provokerende optrædener og hendes seksuelle billeder. Det var næsten lettere at finde et afklædt billede af Miley Cyrus på nettet, end det var at finde et anstændigt et.

Læs også

Vanvittig trend: Folk får fjernet det inderste af deres øre i ny modetrend

I 2017 begyndte sangerinden dog at ændre stil, hvilket i den grad kom til udtryk på hendes seneste album ’ Younger Now’, hvor hendes sange læner sig op ad en blanding af pop og country. I flere af hendes sange lyder hun meget som countrystjernen Dolly Parton, men alligevel med en yngre og mere poppet klang.

Fredag den 28. juni

Vil man gerne overvære koncerten med Miley Cyrus, så må man indfinde sig på festivalpladsen fredag den 28. juni, for det er her, hun er programsat. Det er samtidig blot den anden koncert, som Miley Cyrus nogensinde giver på dansk grund. Senest var tilbage i 2014, hvor hun optrådte i Forum, København.

Foruden Miley Cyrus kan man også høre topkunstnere som Swedish House Mafia, Duran Duran, Lana Del Ray og The Chainsmokers.

Tinderbox er ikke den eneste Festival, som Miley Cyrus skal optræde på i år. Det ligner dog, at hun glæde sig, for hun postede dette letpåklædte billede på hendes Instagram for 14 timer siden med teksten; Festival.

Festival season is here , I’m queer , and ready to party! 🌈🌈🌈 lets go summer 2019!

 

Læs også

Er det her tøj upassende? Kvinde blev tvunget i andet tøj, hvis hun skulle flyve med

 

 

 

Dagens Gossip