Anja Andersen er flyttet ind hos forældrene

Keld Andersen og Vivi Andersen, forældrene til verdens bedste kvindelige håndboldspiller, har åbnet dørene for deres 44-årige datter.

Det 130 kvadratmeter store parcelhus, som normalt huser far og mor Andersen, i Blommenslyst i det vestlige Odense har fået en ekstra beboer.

44-årige Anja Andersen er nemlig vendt hjem til de trygge rammer i barndomshjemmet, hvor hun fik håndbold ind med modermælken.

Det fremgår af en forespørgsel hos folkeregistreret, der viser, at håndboldikonet har boet hos sine pensionerede forældre i snart halvandet år. Det skriver Se og Hør.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

I den anden ende af Odense har Anja Andersen ellers et stort hus på 200 kvadratmeter, som gennem en længere periode har stået til salg. Det vides ikke, hvorfor den tidligere håndboldspiller har forladt den pæne og rummelige villa midt i Odense. 

Det har tidligere været frem i medierne, at Anja Andersen har haft et presset forhold til sine forældre - især sin far. Men halvandet år under samme tag som forældrene tyder på, at der er kommet styr på familieforholdene.

Kjeld og Vivi Andersen har også spillet på håndboldlandsholdet i 60'erne og 70'erne.
   

 

Dagens Gossip