10 grunde til at drengevenner er bedre en veninder

At have en god kæreste er selvfølgelig en herlig ting. Men der er også nogle helt klare fordele ved at have en mand som ven - altså den slags ven, hvor det er helt overfladisk og der ikke ligger følelser og ulmer, fortæller Elite Daily.

1. Han er med hele vejen. 

En kæreste kunne potentielt stoppe forholdet når som helst. Men den luksus har din ven ikke, selvom forholdet bliver sat på prøve. 

Læs også: Kvinder taler ud: Disse pralerier fra mænd giver os myrekryb

2. Han vil altid være ærlig og sige, hvordan den kjole sidder på dig.

Hvis han ville i bukserne på dig, ville han aldrig fortælle, hvor stor din røv rent faktisk ser ud. En sand drengeven har ingen grund til at lyve, så han siger gerne, at ladeporten ser fantastisk eller flad ud. 

3. Du kan bestille lige hvad du vil, når I er ude og spise. 

Nogle gange kan man føle sig lidt i en klemme på en date. Du har måske lyst til den der dyre bøf eller hummer, men hvis du bestiller den på din nye dates regning, så kan du fremstå som et ufølsomt skarn. Den eneste grund til at din drengeven betaler, er fordi du har glemt din pung derhjemme og betaler næste gang. 

Læs også: 6 vaner kedelige mennesker har

4. Du kan være rigtig hjemme-klam foran ham. 

Piger er jo ofte underlagt de gamle og komforme regler om nydelighed, men de ryger ud af vinduer, når du hænger med din drengeven. Han er absolut ligeglad med din menneskelige trang til at være, ja, menneskelig. Mange fyre vil ligefrem finde det befriende, at pigen kan slappe af i hans selskab. Men luk stadig lige døren til toilettet, når der skal besørges.

5. Ingen grund til at engagere sig i trivielle sms-samtaler.

Nogle gange er du "forpligtet" til at sende nogle sms'er til kæresten eller veninderne, hvor du spørger ind til deres dag. Ellers føler de sig overset. Sådan er det ikke med drengevennen. Her handler beskederne kun om små insidejokes og mødeaftaler.

6. Du skal ikke være bange for at irriterere ham. 

Når han ikke lige svarer på din sms og dit opkald, så er det nok fordi han har hænderne fulde. Hvis du så begynder at kime ham ned, så ved han allerede på forhånd at du har nogle skæve sider. Og han elsker dig for det.

Læs også: 5 beskeder til dem, som ikke vasker hænder efter toiletbesøg

7. Du behøver ikke at give ham gaver til platte mærkedage. 

Valentines dag, årsdage, bøf og blowjob dag og så videre. Alt det møg ryger ad pommeren til med en drengeven. Han er så absolut ikke nede med de unødvendige gaver - han vil højst sandsynligt også være glad for, at han ikke selv skal give dig noget.

8. Du kan tage ham med hjem til dine forældre, uden at det er noget særligt. 

Når I først har fundet hinanden venskabeligt, så er der ingen problemer med at tage ham med hjem til dine forældre. Måske er I gamle venner og vokset op samme sted, så dine forældre kan huske ham, da han var lille. Det er hyggeligt og uformelt. 

Læs også: Knald dig rask - disse småskavanker kan ordnes med en tur i høet

9. Han bringer ikke drama ind i dit liv. 

En drengeven er dit helle fra drama. Det sørger du selv og veninderne for. 

10. Du kan rent faktisk se en film med ham. 

En filmaftale med en date involverer mindst noget kæleri. Med en drengeven ser man rent faktisk en film. Bonus er også, at man kan gøre det i joggingtøj. 

 

Dagens Gossip