10 grunde til at en hund er bedre end en kæreste

Der snakkes ofte om drømmefyren og prinsen på din hvide hest, men måske din drømmefyr har fire ben i steder for to?

For mens kærester kan være meget godt, så kan det at have en hund faktisk være endnu bedre. Det skriver britiske Metro.

Hvis du ikke tror os, så får du her en liste, der beviser, at menneskets bedste ven måske i endnu højere grad er kvindens bedste ven.

1. Du får masser opmærksomhed: Mænd er ikke altid lige opmærksomme, og det kan sagtens forekomme, at en tv-serie, en fodboldkamp eller et computerspil pludselig er mere spændende end dig. Sådan er det ikke, når du har en hund. Den giver dig gladelig alt den opmærksomhed, du kræver.

2. Du kan aldrig blive rigtig sur på den: Bevares – du kan godt være, at din hund har fortjent skæld ud, hvis den har bidt hul i dine yndlings-sko eller slæbt skidt med ind i hele huset, men modsat en kæreste, så kan du aldrig blive rigtig sur på den. Du behøver i hvert fald ikke lægge den på is og give den den kolde skulder en hel dag. Og helt ærlig – hvem kan forblive vred på sådan en her?

3. Den er god til at lytte: Når du kommer hjem og har brug for at fortælle om din åndssvage dag på arbejde, eller om din veninde som igen har været for meget, så er det ikke altid, en kæreste er lutter øre. Det er en hund derimod. Den afbryder dig aldrig og vil altid give dig ret. I hvert fald på sin egen stille måde.

4. Den forguder dig: Har du en hund, så har du også en kilde til ubetinget kærlighed. Selvfølgelig er der også kærlige følelser at hente hos en kæreste, men modsat ham så vil din hund sætte dig op på en konstant pedestal af hengivenhed, når bare du husker at give den mad og klø den bag øret. En kæreste kræver lidt mere for at holde kærligheden i livet.

5. Den er altid glad for at se dig: - Har du savnet mig? Et spørgsmål som de fleste kærester fra tid til anden har svaret forkert på. Din hun savner dig til gengæld altid. Fra det øjeblik du træder ind af døren, hilser den dig velkommen med en kærlighed, som havde I ikke set hinanden i flere år. Det kunne kærester godt lære noget af.

6. Din hund vil altid kæle: De fleste par kender alt for godt til problematikken: Den ene er i kælehumør, mens den anden bare gerne vil have lidt fred. Sådan forholder det sig heldigvis ikke med din firbenede ven. For har du en hund, så vil den gerne kæle døgnet rundt. Selv hvis du vækker den om natten, er den i nussehumør.

7. Den rydder altid op, når du spilder på gulvet: Pokkers! Der tabte du lige en pastaskrue på gulvet, men bare rolig. For hvor en kæreste havde forventet, at du selv skulle samle den op, så er din hund der med det samme! Som en ekstra støvsuger hjælper den dig med at holde dit hjem rent, når du har været klodset og spildt noget (spiseligt) på gulvet.

8. Din hund tiltrækker opmærksomhed: Med mindre din kæreste er sådan Ryan Gosling-lækker, så kommer folk næppe over, når du går tur med ham. Sådan er det til gengæld, når du lufter din hund. For hunde er ofte som magneter, der tiltrækker opmærksomhed såvel som forelskede blikke fra både kvinder og mænd. Hvordan vil du måske selv have det, hvis du så den her?

9. Den er billigere i drift: Har du en hund, så skal du ikke tænke på hverken jule- eller fødselsdagsgaver. Der er ingen åndssvage fællesudgifter, og du skal ikke budgettere med, at der pludselig skal købes et par grimme højtalere eller en ny græsslåmaskine. En hund er måske ikke helt billig i drift, men den er trods alt billigere end en kæreste.

10. Ingen jalousi: Du bliver ikke jaloux, hvis din hund pludselig kigger efter en anden, og omvendt er det også helt i orden for din hund, at du flirter med ham den søde på caféen. Jeres forhold som hund og ejer er nemlig bundsolidt, og så længe I bare husker kærligheden til hinanden, så er der også masser kærlighed til andre.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip