10 kedelige ting, som pludselig er sjove, når man bliver voksen

Alle kender tesen om, at man som barn lever i en verden fri for bekymringer. Alt, hvad voksne beskæftiger sig med, er egentlig bare dybt kedeligt. Men som man langsomt vokser op, så opdager man en ny verden, hvor simple og små ting pludselig får en meget større betydning. Kedelige ting går hen og bliver rigtig fede. Man får ansvar og bliver professionel inden for et eller andet. Bevares, man får nogle gange et glas vin for meget, men sammenlignet med ens 18-årige jeg, så frydes man over de mest støvede ting, fortæller blogger Rachel Francis for Huffington Post.

1. Loppemarkeder. Hvor har det været hele mit liv? Loppemarkeder er kilden til fantastiske tilbud, og fund, som kan gøre enhver antikvitetshandler misundelig og gøre dig til en helt i vennegruppen. Bare tænk på det Bing og Grøndahl-stel, som du scorede dengang til ingen penge.

2. Organiserede skabe. Krydderier i ens glas, smukt markeret med navn og flot skrift. Pastaprodukter for sig. Dåser for sig. Man fyldes med glæde, når man åbner skabet under madlavningen, og alt bare er på sin plads. Et madsted i nirvana.

3. Tømme affald. Ikke selve gerningen i at gå ud med skraldet, men følelsen, når man lige har sat den der nye, tomme pose i. Man ved, at man ikke skal gå ud med skraldet de næste par dage. Man ved, at man ikke skal mase plastikbunden fra det hakkede oksekød ned i skraldeposen for at få plads, hvor risikoen for at stikke fingeren i noget vådt og blødt er stor.

Læs også: 9 grunde til at rødhårede mænd er lækre

4. Betale en uventet regning. Hvad er nu det? Forsikringer? Jeg er rimelig sikker på, at jeg ikke lige får råd i loftet, men for pokker, hvor det dejligt, at jeg ikke skal bekymre mig om det. Men når en af disse regninger er skudt afsted, så krøller man girokortet og fyrer det ned i den tomme skraldespand, og det forsvinder ud af ens liv for altid. Man sidder tilbage med en lille sejrsfølelse. Dels fordi man havde penge til at betale den, og dels fordi man var så voksen, at man fik den klaret med det samme, så man ikke skal gå og tænke over det bras.

5. Tømmermændsfri weekend. Når man bliver voksen er tømmermænd satans yngel på crack, som vælter ned af trapper med to fulde værktøjskasser lige bag ens pande. Sådan var tømmermænd ikke, da man var en kæphøj teenager med mod på nattelivet. Så når man kan sove lidt længere i weekenden, og vågne fuldstændig frisk med et uhørt energiniveau er man helt ovenpå. Man får helt lyst til at ringe til venner og veninder - bare for at høre, hvor slemme deres tømmermænd er, og hvor meget man selv har fået udrettet på dagen.

6. Et sammensat outfit, som ligner en million. Man har endelig fået gang i den der fantastiske nye skjorte, og sat den sammen med de der fede jeans, og opdaget, at det hele passer med de der edderdyre sko, som man kun har brugt to gange. Hvorfor var man ikke sådan en modeblogger, så man kunne tillade sig at smide et billede af sig selv på nettet med teksten “dagens look”?

Læs også: Seks ting kun drengemødre forstår

7. Støvsuge. Hadetjansen over dem alle som ung. Enten skulle man absolut tæve den dumme maskine rundt i hele huset inden der var slik, eller også skulle ens forældre støvsuge lige foran ens dør, når man lå og restituerede fra dødsdruk natten før. Men nu findes der ingen større fryd, end når skidt banker igennem støvsugerrøret og forsvinder fra ens liv for altid.

8. Lån med fantastiske renter. Øhh, lån var noget med, at man skulle give sin ven ti kroner, fordi man ikke lige havde råd til en eller anden pose slik. Nu bruger man timer på at finde frem til den bedste rente på beløb, som går udover ens forstand. Men du vilde kineser, hvor kan man dog få fede ting for lån. Bil, lejlighed, hus og rejser. Du tager dig selv i at sole dig i den fede rente på dit lån, når du sidder til middagsselskaber.

9. Huske fødselsdage. Intet siger “jeg har styr på mit liv”, som når man ringer til den der perifære, men seje veninde, som har fødselsdag. Man fyldes med glæde, når fødselaren siger, at det var godt husket eller at mange andre har glemt det. Man gør noget godt for andre, og får det selv lækkert af det. Dobbelt ja tak.

Læs også: Billedgalleri: 64 gyldne øjeblikke fra russisk internetdating

10. En fuld benzintank. Intet er umuligt, når man har en fuld benzintank. Følelsen af, at man bare kan sætte sig bag rattet og køre 600 kilometer i hvilken som helst retning. Vejen ligger for ens speederfod. Det betyder også, at man økonomien til at fylde den tank, og når man har tøffet lidt rundt på småture, og nålen stadig står på fuld tank, er det ren nydelse.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip