10 ting alle piger med en storebror kender til

Som pige er der både gode og dårlige ting ved at have en ældre bror.

I skolegården vil han være din personlige bodyguard, der kan forhindre dig i at smage de lokale bøllers næver.

Derimod vil han derhjemme være en plageånd, der helt sikkert ville finde dagbogen med dine dybeste hemmeligheder.

Engelske metro har forsøgt at opsummere en piges fordele og ulemper ved at have en storebror, og lad det være sagt med det samme: der er flest minusser på listen, der her følger et mindre udpluk fra: 

1. Han bruger dine første fem leveår på at forsøge at slå dig ihjel. Jeres forældre synes, at han en charmende fyr, men i virkeligheden er han ude på at ødelægge dig. Pas godt på.

2. De efterfølgende 10 år går med, at I prøver at slå hinanden ihjel.

I disse drabsforsøg kan alle redskaber i hjemmet indgå som mulige mordvåben. Din storebror og dig vil muligvis i fremtiden kunne fremvise et par ar efter jeres utallige sammenstød i hjemmet, men forhåbentlig er I begge i live.

3. Din storebror vil utvivlsomt finde din hemmelige dagbog. Måske har du forsøgt at forhindre adgang til dine dybeste hemmeligheder ved hjælp af en lille lås, men han vil som en anden Egon Olsen sikre sig vej til de afslørende papirsider, og indholdet vil snart vil være kendt for jeres fælles omgangskreds.

4. At lege med dukker kan være fint nok, men det når ikke din storebrors mere vilde lege til sokkeholderne, og derfor er du altid parat, når han mangler en legekammerat. Frivilligt vil du indtage den tvivlsomme rolle som testperson, når han skal afprøve sine nye færdigheder i eksotisk kampsport. Du tager også gerne tjansen som målmand, når han fra kort afstand øver frispark. 

5. Din storebror vil være en plageånd derhjemme, men på legepladsen vil han træde i karakter som en frelsende skytsengel. I skolegården vil han for det mest ignorere dig på overbevisende facon, men han vil straks være der, når du en dag står ansigt til ansigt med en eller flere af bøllerne på skolen.

Læs også: 17 fantastiske ting ved at have en søster

6. Din storebror vil forsvinde i omkring fem år. Det kommer til at ske omkring samtidig med, at han vil få belagt ansigtet med store bumser.

7. Du vil på et eller andet tidspunkt blive smaskforelsket i en af din storebrors venner. Indvig aldrig din storebror i denne hemmelighed – dét kommer der ikke noget godt ud af.

8. Der vil komme et tidspunkt, hvor jeres forældre skal til et eller andet socialt arrangement ude i byen, hvilket betyder, at din storebror og dig får ansvaret for at passe huset. Hvordan døren til badeværelset på mystisk vis gik i stykker under en mindre privatfest ved sådan en lejlighed vil I naturligvis aldrig afsløre for overfor jeres forældre.

9. Han vil højest sandsynlig være indirekte ansvarlig for dine første seriøse tømmermænd. En eller anden skal jo vise dig vejen til jeres forældres barskab, og hvorfor ikke tage det første kig i flasken i sikre omgivelser?

10. Der vil aldrig nogensinde være en person mere cool end din storebror. 

 

 

.

Dagens Gossip