10 ting du skal give slip på for at være lykkelig

En blogger har skrevet et indlæg om nogle af de ting, man kan give slip på for at leve et mere lykkeligt liv.

Ashley Fern mener, at man nemt kan få et bedre liv, hvis der er nogle tankemønstre, man efterlader bag sig.

Her er nogle af de ting, som hun mener, man ikke skal bruge tid på:

1. Andres anerkendelse.
Det er fuldstændig ligemeget, hvad andre mener om dig. Det eneste der betyder noget er, hvordan du ser dig selv.

2. Et negativt syn på din egen krop.
Igen er det kun din egen mening, som tæller. Det er lige meget, hvad andre tænker om dit udseende. Prøv selv at elske, sådan som du ser ud, og det vil komme dig til gavn.

3. Idéen om den perfekte partner.
Der er ingen kæreste eller mand, som kan blive din perfekte partner. Du skal ikke leve med idéen om, at der er én, som er skabt lige til dig. Hvis du har fundet en person, som elsker dig af hele sit hjerte, som accepterer dig, som du er, og som du kan være afslappet med, så hold fast i ham eller hende. Drop tanken om den perfekte partner og bliv lykkeligere.

4. Tanken om det perfekte liv.
Lige som med den perfekte partner, findes det perfekte liv ikke. Det handler om at putte gode ting ind i din tilværelse og derudover arbejde hårdt, for det du ønsker. Hvis man ikke gør noget for at få et godt liv, så er det heller ikke sikkert, at det kommer.

5. Forestillingen om at gode ting falder ned i din turban, uden du skal gøre noget.
Man kan ikke vælge at sætte sig ned og samtidig forvente, at de gode ting banker på døren af sig selv. Man må gøre en aktiv indsats for at få et tilfredsstillende liv.

Læs også: 6 tegn på at du er alt alt alt for flink

6. Jalousi.
Selvom det er en naturlig følelse, som rammer alle, så siger bloggeren Ashley Fern, at man kan blive bedre til at være glad for det, man har. Lykke er ikke, at få det du vil have, men at ville have, det man allerede har fået.

7. Være afhængig af at andre skal gøre dig lykkelig
Hvis du ikke er i stand til at gøre dig selv tilfreds, så vil der heller ikke være nogen partner, som kan gøre det. Du er nødt til at prøve at fylde dine huller selv.

8. Følelsen af at ville have kontrol.
Man skal ikke bruge hele sit liv på at bekymre sig om ting, som man ikke kan ændre. Lad livet rive dig med og se, hvad det bringer med sig.

9. Forventninger.
At kunne styre sine forventninger er vejen til lykke, siger Ashley Fern. Tingene er ikke altid, som man håber, de vil blive, skriver hun.

10. Fordømmende tanker.
Det er en negativ ting at beskæftige sig med. Lige som man selv ikke ønsker at blive dømt af andre, så bør man forsøge ikke at lade sig rive med og vurdere andres liv. Man ved aldrig, hvad de går igennem, og hvorfor de træffer deres valg, så hvem er du til at dømme dem? Stop med at bekymre dig om andres liv, og lev dit eget i stedet.

Hvis du vi læse flere råd, som Ashley Fern mener, kan gøre dig mere lykkelig, så læs videre på Elite Daily her.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip