11-årig dreng stjal bus og kørte på tur i byen: Samlede 3 passagerer op på vejen

Tirsdag aften måtte politiet rykke ud til et noget usædvanligt bustyveri i den tyske by Ingolstadt i delstaten Bayern. Det skriver det tyske medie Donau Kurier.

Bag rattet sad en kun 11-årig dreng, der var i færd med at udleve sin egen største drøm – men tre passagerers formodentligt værste mareridt.

Drengen har drømt om at blive buschauffør, siden han var tre år gammel, så da han for nogle uger siden så sit snit til at stjæle et bundt nøgler, gjorde han det. Tirsdag fik han så muligheden for at stjæle bussen, som holdt parkeret til reparation.

Her begyndte en tur gennem byens gader, over en firesporet vej og via svært befærdede veje. Selvom drengen vidste præcist, hvor knappen til dørene sad, så han kunne samle passagerer op ved busstoppestedet, kørte han så usikkert, at en mand på gaden bemærkede den farlige kørsel og fik alarmeret ordensmagten.

Drengen, der blev afleveret til sin mor, nåede at beskadige bussen lidt foran, men oplevelsen har umiddelbart ikke skræmt ham fra at ville være buschauffør, når han bliver stor, som han sagde til betjentene, der stoppede ham.

Ingen kom til skade under turen, men skrammerne på bussen løber op flere tusind kroner. Desuden er sagen meldt til myndighederne, der dog ikke kan straffe drengen, som er under den kriminelle lavalder på 14.

Læs også: Fanget af overvågning: Uhyggelig masketyv på spil i Nordjylland - hvem er det?

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip