11 grunde til at du skal smide trusserne

Hvis du mener, at trusser er til besvær mere end noget andet, så læs videre og bliv glad.

Elite Daily har samlet en række gode grunde til at droppe underbukserne helt - og det lyder faktisk ikke tosset.

1. Det er behageligt
Her er den vigtigste grund af dem alle: Det er bare virkelig rart ikke at have trusser på.

2. Det er IKKE uhygiejnisk
Du får ikke infektioner af at droppe undertøjet. Man kunne måske forestille sig, at det nøgne underliv, der gnider sig mod bukserne en hel dag, er perfekte forhold for bakterier, men sådan er det altså ikke. Underlivsbetændelse og svamp kommer af helt andre årsager.

3. Det forebygger infektioner
Faktisk kan det at 'gå kommando' hjælpe med at forebygge infektioner. Hvis du har meget kløen og irritation dernede, anbefaler gynækologer, at du smider trusserne. Dit underliv er fugtigt og behåret - at have trusser på gør det faktisk bare situationen dernede værre, fordi fugten bliver 'lukket inde' og skaber perfekte forhold for bakterier.

4. Du slipper for streger
Stramme underbukser, der deler ballerne i flere afdelinger, er på alle måder uheldige og ubehagelige. Med bare baller under bukserne slipper man helt for den slags.

5. Vink farvel til olfert
Hvem kender ikke, at trusserne får sneget sig lidt for dybt ind mellem ballerne? Og hvem kender ikke de akavede bevægelser, man må lave, for at få dem ud igen, uden at det bliver opdaget, at man graver rundt deromme?

Læs også: 15 grunde til at elske dine små bryster

6. Du vænner dig til det
Man ved aldrig, hvornår det bliver nødvendigt at undvære trusserne. Måske til en fest, hvor du har en kjole på, som bare ikke er skabt til at samarbejde med et par underbukser. Hvis du er vant til kommando-vejen til hverdag, så er den slags situationer ikke noget problem.

7. Du føler dig sexet
At du har efterladt trusserne derhjemme er din egen lille hemmelighed, som du kan smile ved tanken om i løbet af dagen.

8. Dit forhold vil blomstre
Du føler dig fræk, og din partner vil med sikkerhed være enig. Se bare hans reaktion, når du hvisker din hemmelighed i hans øre... 

9. Din bukser sidder bare bedre
Det er ikke alle bukser, der sidder lige godt, når der er et andet stykke stof i vejen indenunder. Et par stramme jeans kan blive FOR stramme med trusser under, så hvorfor ikke smide dem?

10. Det føles godt
Fornemmelsen af at være trusseløs, dit underliv der rører bukserne, kan vække nogle ret interessante følelser i dig i løbet af dagen...

11. Det gør ikke noget, at du er løbet tør for rene trusser
Når vasketøjsbunken har vokset sig uoverskuelig, oplever du ikke det gængse problem at løbe tør for rene trusser. Dem bruger du alligevel ikke.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip