11 skodgaver, som kun kan skuffe modtageren

En gave er ikke en gave, med mindre den gives i hemmelighed. Sådan kan filosoffen Jacques Derrida beskrivelser af gavefænomenet ultrakort opsummeres. Ved modtageren, hvem gaven er fra, er der knyttet forventningerne til akten, og der er nærmere tale om en form for udveksling, der skal leve op til disse forventninger.

Det er selvfølgelig også grunden til, at man kan fejle. Og fejle grimt, når man tror, at man kan hoppe over, hvor gæret er lavest undervejs i sine gaveindkøb. Følgende gaver er mildest talt ikke blevet modtaget vel, ifølge blandt andre Huffington Posts og Dagens.dk’s læsere:

Gaver der ledte direkte til skilsmisse
- En dåse suppe. Til jul. (Og ja, det skriver en bruger, at hun fik af sin nu forhenværende kæreste).
- Et Valentines kort med mit navn. Stavet forkert. Efter fem år sammen med ham.
- Min eks gav mig en mega grim abestatue, som han havde fundet på et loppemarked, hvor han gik rundt med hende, han var mig utro med. Jeg smadrede den på en parkeringsplads.
- En sixpack øl. Han havde drukket den ene på vejen over til mig.
- Et 50 tommer fladskærms-TV, som han havde købt til.. ham selv. ”Jamen, du kommer også til at bruge det. Tillykke med fødselsdagen, skat”.

Læs også: Fifty Shades Of Grey booster salget af sexlegetøj i Danmark

Gaven, der åbenbart skuffer børn max
Sokker og andre bløde pakker kender vi, men følgende er altså heller ikke det, de fleste børn ønsker sig:
- En toilettaske. Vi gav og fik generelt hinanden ret dyre gaver, så da moster kom med den til mig, husker jeg stadig den dag i dag, hvor skuffet jeg blev.
- En cykel. Altså det var ikke fordi, det ikke er en vildt flot gave, men jeg var bare teenager og ville så meget hellere have noget ikke-praktisk. En playstation eksempelvis.

Gaven, der kun kan skade forholdet til dine søskende
- Ingenting. Det år, hvor alle undtagen jeg havde fattet, at vi var på gave. Der sad jeg der og fik gaver fra alle mine søskende og havde ikke en skid at give igen. Så pinligt.
- Der blev bare sådan en underligt stemning, da jeg gav min søster en af bøgerne ”Fifty Shades of Grey”. Hun blev helt rød i hovedet, og så blev jeg rød i hovedet og sad der, mumlende for at forsvare og forklare købet. ”Det er ikke kun sex, det handler om. Også magt og dominans”. 

Læs også: Pige sender fødselsdagsballon til sin døde far: Hun får et utroligt svar tilbage

Gaven, du ikke skal give svigerforældrene
Her balancerer man virkelig på en knivsæg. Et fif er dog at undgå at efterligne disse stunts:
- Rynkecreme til svigermor. Klart en fejl. Jeg synes bare, den så så lækker ud. 
- Min veninde er ret frisindet og gav sine svigerforældre en bog om tantrasex. Jeg ved ikke, hvordan de tog det, men jeg havde aldrig gjort det samme. 

Har du også oplevet gavekiks?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip