12-årig dreng opdager noget i forladt hus, der får hans mor til at ringe til politiet

I weekenden fik en 12-årig dreng fra Ohio et chok, da han på egen hånd udforskede et forladt hus og faldt over et makabert syn.

Inde i et skab i huset, som ligger i Dayton i det nordøstlige USA, fandt drengen noget, der fik ham til at måbe. Han stødte nemlig på et mumificeret lig med et bælte om halsen. Det skriver CNN.

LÆS OGSÅVideo: Cyklist støder på noget, der ikke skulle være der - men politiet vil ikke hjælpe

Da den 12-årige drengs mor hørte om sønnens fund, vidste hun, der var noget helt galt.

- Min søn kom hjem og sagde, at han havde været inde i et forladt hus og havde fundet et lig. Og jeg sagde: Hvad, hvad?, fortæller moren Michelle McGrath til CNN.

Den skræmte mor gik tilbage til huset med sønnen.

LÆS OGSÅ: En mors mareridt: Sønnen var ved at drukne på land

- Da jeg trådte ind i rummet, lugtede jeg med det samme, at min søn talte sandt, siger Michelle McGrath til CNN.

Ifølge de amerikanske myndigheder er liget ca. fem år gammelt. Naboerne til huset troede, at huset stod tomt, fordi grunden var helt vokset til af buske og planter, og huset var faldefærdigt.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Retsmedicinerne har konkluderet, at liget er husets 53-årige beboer, Edward Brunton. Det er politiets teori, at der er tale om et selvmord. Skabet gjorde, at liget kun var lettere nedbrudt, fordi insekter og andre dyr ikke kunne komme ind til manden, som var i en mumielignende tilstand, da han blev fundet.

- På grund af det sted liget blev fundet, var det relativt beskyttet. Sollys-beskyttet, temperatur-beskyttet og lav luftfugtighed, forklarer retsmediciner, Kent Harshbarger, til CNN. 

Se videoen fra huset:

 

Dagens Gossip