12 tegn på at du elsker din hund for højt

De fleste hundeejere har endeløse mængder kærlighed til overs for deres lille kræ. Men nogle virker som om, at de er mere interesseret i hunden end i menneskene i deres liv. Bloggeren Christina Kovacs har på Thought Catalog samlet sjove tegn på, at kærligheden til den firbenede følgesvend er gået for vidt:

- Du bruger endeløse summer på at købe økologisk, mærkevare-mad og -legetøj til hunden, men tanken om at bruge en 50'er i indgangen til en bar i weekenden er for meget.

- Når du er ude og spise med venner, holder du øje med, hvad de andre levner, så du kan få nogle gode rester med hjem til Fido.

Læs også: Farligt for Fido: Disse 10 ting må du aldrig give din hund

- Når dine venner er syge, beder du dem tage sig sammen. Når vovsen nyser, har du straks dyrlægen i røret.

- Du er mest lykkelig, når din hund er afslappet.

- Du kan ikke huske fødselsdage, mors og fars dag og andre mærkedage - men du har helt tjek på, hvornår din hund kom til verden, lagde sin første pølle på køkkengulvet og dens første bad.

- Du bliver ramt af skyldfølelse, når du kommer hjem med lugten af en anden hund på dig. Du hopper straks i bad og trygler din vovse om tilgivelse.

Læs også: Utroligt: Hund føder grønne hvalpe

- Du er ligeglad med, om kæresten bliver skubbet ud af sengen. Bare hunden ligger godt.

- Du bliver siddende i smertefulde stillinger og lader benene sove, hvis din hund hvilker sig i dit skød. Det samme gælder ikke for mennesker.

- Du mister al lyst til at forlade hjemmet, når du ser ind i din hunds øjne.

- Hvis du så alligevel går ud, bruger du al tid på at finde på en undskyldning, så du hurtigt kan smutte hjemtil Fido igen.

- Du opdager, at du er mest social, når du lufter hunden. Og det er mest i forhold til andre hunde, at du er social.

- Vandflasken i dit køleskab er ike til gæster. Det er til din hund.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip