13-årig skoleelev straffet for at dele sin madpakke med sulten klassekammerat

En 13-årig californisk dreng, Kyle Bradford, var ikke sulten, da han skulle spise sin kyllinge-burrito i spisefrikvarteret.

En anden, meget mere sulten, elev var ulykkelig over at have fået en ostesandwich. Så Kyle Bradford forærede ham sit måltid.

Det skriver KRCR.

LÆS OGSÅ: Dette billede skal spredes: Kan afsløre alvorlig sygdom

Men det skulle han aldrig have gjort. De to drenges skole, Weaverville Elementary, har nemlig en anti-maddelings-politik på grund af risiko for allergi og dårlig hygiejne.

- Vi har en politik, som forbyder elever at bytte mad. Selvfølgelig vil vi genoverveje i tilfælde, hvor elever er bange for, at andre ikke har nok at spise, men grundet sikkerheden og troværdigheden, kan vi ikke tillade elever rent faktisk at udveksle måltider, siger Tom Barnett, som er rektor på Weaverville Elementary.

13-årige Kyle Bradford, der slet ikke var sulten til frokost den dag, kan ikke se problemet med at give sin egen madpakke videre til en anden, i stedet for bare at smide den ud:

LÆS OGSÅ: Derfor vil jeg have mine sønner til at se mig nøgen

- Jeg ville bare give ham min, fordi jeg ikke rigtig var sulten, og ellers ville det bare havne i skraldespanden, siger drengen.

Hans mor bakker ham op. Hun mener, at skolen kan lære eleverne så meget fysik og matematik, som de kan. Men når det kommer til moral, gode manerer og medmenneskelighed, så skal det ifølge moren, Sandy Bradford, starte derhjemme.

LÆS OGSÅ: Baby født med fire arme og fire ben

Den 13-årige blev straffet med en eftersidning for sin overtrædelse af skolens mad-delings-politik. Alligevel, siger han, ville han til enhver tid gøre det igen.

Se brevet, som Kyle Bradford fik med sig hjem her: