13 dræbt under nye luftangreb i Gazastriben

Israelske luftangreb i Gazastriben har natten til mandag kostet 13 mennesker livet, oplyser de palæstinensiske myndigheder.

Ifølge den israelske avis Haaretz skal 25 mennesker være blevet såret under angrebene.

Efter nattens angreb bringer det dødstallet op på 168, siden Israel indledte sine bombardementer i Gaza i tirsdags. 1200 mennesker er blevet såret. Hospitalerne i Gaza melder om akut mangel på medicin og udstyr.

Hundredvis af palæstinensiske familier er flygtet fra den nordlige del af Gazastriben efter advarsler om nye bombeangreb.

Foreløbig har omkring 4000 flygtninge fra byen Beit Lahiya søgt tilflugt i otte FN-skoler i Gaza City.

Flere gange har Israel luftet tanken om en landoffensiv i Gaza, og en talsmand fra Israels militær har begrundet en snarlig invasion med, at de fleste af Hamas' raketter bliver afskudt fra områderne i det nordlige Gaza.

Israels militær gennemførte søndag en lynaktion i det nordlige Gaza, hvor de kom i kamp med bevæbnede Hamas-medlemmer. Det var første gang under den seneste konflikt, at israelske soldater kom i skudveksling i en aktion på landjorden.

/ritzau/NTB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip