14-årig dræbt i trafikken: Kørt ned under træning

Skrevet af Nicolai Haugsted

4 uger siden

|

18/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En tragisk dag for lokalbefolkningen, inklusivt drengens cykelklub.

Dagens topnyheder

En ung dreng fra cykelklubben Thy Cykle Ring mistede tragisk livet onsdag eftermiddag i en trafikulykke syd for Thisted nær Limfjorden.

Ulykken fandt sted på rute 11 mellem Visby og Koldby, da den 14-årige dreng, der var ude at træne alene, kolliderede med en bil i et kryds.

Det skriver Ekstra Bladet.

Politiet oplyser, at den unge rytter havde ubetinget vigepligt, da han overså den anden bil i krydset.

Klubbens trænere har udtrykt stor sorg og er for påvirkede til at udtale sig yderligere på nuværende tidspunkt. En udtalelse på klubbens Facebook-side reflekterer den dybe sorg, som denne ulykke har forårsaget.

Hændelsesforløbet blev hurtigt kendt af drengens mor takket være moderne teknologi.

"Moren fik en notifikation på sin telefon, og hun var ret hurtigt fremme på stedet," fortalte Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til TV2 Nord. Drengens cykelcomputer var indstillet til at alarmere, hvis cyklen forblev stille for længe, hvilket sandsynligvis accelererede moderens ankomst til ulykkesstedet.

Politiet har bekræftet, at bilisten, der var involveret i ulykken, ikke umiddelbart er sigtet for nogen forseelser, men der vil blive foretaget yderligere undersøgelser for at klarlægge de præcise omstændigheder omkring ulykken.