15-årig pige slynget ud af bil: Politiet mistænker spirituskørsel

En 15-årig pige er alvorligt kvæstet, efter at hun lørdag eftermiddag blev slynget ud af en bil på Vestkystvejen nord for Esbjerg.

Pigen var passager i en bil ført af en 36-årig kvinde, der mistede herredømmet under en overhaling, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. De to er ikke i familie med hinanden.

Ulykken skete omkring klokken 14.

- Den 36-årige kvinde vil foretage en overhaling og trækker ud for at overhale. Da der formentlig kommer en modkørende bil, undviger hun tilbage til egen kørebane, men fortsætter ud i grøften, hvor hun forulykker, siger vagtchef Erik Lindholdt til Ritzau.

- Bilen bliver slynget rundt flere gange og kastet op på vejen igen. I den forbindelse bliver den 15-årige bagsædepassager kastet ud af bilen, siger vagtchefen.

Han understreger, at pigen ikke umiddelbart er i fare for at miste livet.

Der var yderligere én passager i den forulykkede bil, men hverken chaufføren eller forsædepassageren er kommet noget særligt til.

Politiet mistænker den 36-årige kvinde for at have været spirituspåvirket, og der er udtaget en blodprøve på hende, siger Erik Lindholdt.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip