15-årig pige styrede sex-ring: Tvang børn til at prostituere sig

En 18-årig kvinde er blevet idømt seks et halvt års fængsel for at tæske piger og tvinge dem til at tage stoffer og sælge sex til voksne mænd. Hun var kun 15 år, da hun og to andre piger blev anholdt i 2012.

Det skriver news.com.au.

Læs også: "Manden i den røde bil" for retten: Derfor overfaldt jeg pigerne

De tre piger fra Ottawa i Canada lokkede andre piger hjem til dem via sociale medier. Men når en pige nåede frem, tog de billeder af hende, som de sendte ud til kunder. Hvis en mand ville købe pigen, blev hun sendt med taxa hjem til ham. Ofrene, der var helt ned til 13 år gamle, blev også tvunget til at stoffer.

I et tilfælde formåede en pige næsten at slippe væk fra en mands bil med skrig og spark - men hun blev hurtigt fanget igen.

Læs også: Barnestjernes realityshow stopper: Mor beskyldt for at date pædofil, der forgreb sig på søster

En pige blev kørt af sin mor til adressen, i den tro at hun skulle have en hyggelig venindeaften. Dagen efter kom hun sønderknust hjem med makeup på og iført højhælede sko og en jakke, der ikke tilhørte hende.

De tre piger stod alene bag sex-ringen uden hjælp eller tvang fra voksne. Den nu 18-årige, der fik seks et halvt års fængsel, bliver betragtet som bagmanden. En anden pige har fået tre års fængsel, mens den tredje endnu ikke har fået sin straf.

 

Dagens Gossip