17-årig dreng giftede sig med 71-årig kvinde efter tre uger: Vores sex kunne ikke være bedre

Da 71-årige Almeda Errell var til sønnen Roberts begravelse, efter længere tids sygdom havde kostet ham livet, tog situationen en uventet drejning.

Ved ceremonien mødte den ældre kvinde nemlig den 17-årige Gary Hardwick, som hun bare tre uger senere gav sit ja ved et impulsivt bryllup.

Det skriver britiske Mirror.

Gary Hardwicks tante Lisa var gift med Robert og inviterede sin nevø med til mandens begravelse. Her krydsedes det forelskede pars veje altså for første gang.

Læs mere: Skolelærerinde fyret efter forældre finder afslørende lingerie-billeder

Almeda Errell bemærkede Gary Hardwick ved begravelsen, og den unge mand gjorde et stort indtryk på hende. Hun kunne ikke lade være med at tænke på ham efterfølgende - men troede først ikke, at hendes varme følelser var gengældt.

- Jeg kiggede ikke efter en ung mand, men Gary kom bare forbi. Jeg vidste bare, at han var den rigtige, siger Almeda Errell til Mirror.

Men det viste sig snart, at det var de i høj grad. Da Gary Hardwick opdagede, at Almeda Errell havde et godt øje til ham, gjorde han kur til den 54 år ældre kvinde.

De to begyndte at se hinanden og blot et par uger efter deres første date, friede Gary Hardwick til Almeda Errell over telefonen. Hun tøvede ikke et sekund, før hun gav ham sit ja.

Læs mere: Hun sætter sig til at amme på en restaurant, da en ældre kvinde kommer hen og tager hendes bestik

Gary Hardwick, som nu er blevet 18 år, har tidligere haft et forhold til en kvinde på 77 år. Han har været tiltrukket af ældre kvinder, siden han var lun på en skolelærer, da han var bare otte år gammel.

Almeda Errell var enke, da de to mødte hinanden. Hun var gift med sin første mand Donald i 43 år, før han døde i 2013 efter et sygdomsforløb. Hun havde fire børn, men mistede altså sin ene søn til sygdom.

På bryllupsnatten havde Almeda Errell og Gary Hardwick sex for første gang.

Læs mere: Kvinder afslører: Disse 5 ting gør en mand god i sengen

- Det var vidunderligt, ud over mine vildeste drømme. Hun er virkelig min drømmekvinde, og den fysiske del af vores forhold kunne ikke være bedre, siger Gary Hardwick.

Parrets familier er splittede, hvad angår deres holdning til Gary Hardwick og Almeda Errels kærlighed til hinanden. Nogle af dem anerkender den, mens andre har svært ved at acceptere den store aldersforskel.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip