18-årig med Downs Syndrom optaget på college: Se hans reaktion

Du har set det på film. Den klassiske scene i en amerikansk teenage-film, hvor en high school-studerende finder ud af, at han er kommet ind på dit drømme-college. 

Men du har garanteret ikke set en reaktion så vild og betagende som den, 18-åige Noah VanVoorens fra Wisconsin lægger for dagen, da han åbner den traditionelle kuvert. Det skriver Daily Mail.

Noah VanVoorens, der har Downs Syndrom, havde sine venner og sin familie samlet omkring sig, da det nervepirrende øjeblik, der skulle afgøre hans fremtid, fandt sted. 

På under et minut skifter den 18-årige sindstilstand fra  rystende nervøs til sindsoprivende stolt og helt igennem lykkelig. 

Læs også: Hvorfor kan du ikke stå stille til Pharrell? Få svaret her

- JEG KOM IND, råber Noah VanVoorens i ekstase, efter at have læst brevets første sætninger. 

- Far, du er for sej. Jeg elsker dig! siger han, inden han giver sin far et kæmpe knus.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

18-årige Noah VanVoorens kom ind på Edgewood College i Wisconsin, som har et specielt program, kaldet Cutting Edge, der specielt henvender sig til studerende med udviklingsvanskeligheder. 

Læs også: Lille dreng stikker af og bliver fundet i bamse-maskine

Da Noah VanVoorens var yngre, fik hans forældre at vide, at han aldrig ville blive i stand til at 'gå, snakke eller noget som helst', så der er ikke noget at sige til, at både han selv, familien og vennerne var helt høje af stolthed, da de fik den gode nyhed overbragt i den lille hvide kuvert.

Se den søde video af den kommende college-studerende herunder.

 

 

Dagens Gossip