19-årig sensation sur på mor: Troede ikke på Nadal-sejr

Wimbledons store overraskelse Nick Kyrgios ville vise sin mor, at verdensetteren Rafael Nadal ikke var for stor en mundfuld for den 19-årige australier.

Moren Norlaila Kyrgios havde inden kampen udtalt, at sønnen formentlig ikke ville komme sejrende ud af opgøret, der endte med en sensationel sejr til Kyrgios på 7-6, 5-7, 7-6 og 6-3.

- Jeg læste en kommentar om, at hun mente, at Rafa var for god til mig. Det gjorde mig faktisk lidt sur, siger australieren, der ligger nummer 144 i verden og er med i turneringen på et wildcard.

- Man skulle tro, at han var på et helt andet niveau end mig. Men jeg troede bare på mig selv, og at jeg kunne skabe nogle muligheder, fortsætter Kyrgios, der sendte 37 serveesser af sted mod spanieren.

Nadal har vundet 14 grand slam-titler, og Kyrgios kalder da også sejren den største i karrieren indtil videre. Moren havde han dog tirsdag aften endnu ikke haft tid til at ringe til.

- Jeg sender hende bare en sms med en smiley, lyder det fra teenageren, der i kvartfinalen skal møde en anden superserver - Milos Raonic fra Canada.

Den slagne verdensetter advarer dog Kyrgios om, at han nu bliver en mand, som folk gerne vil slå. Og at forventningerne til ham vil stige fremover.

- Det mentale spiller tit ind i sporten. Han har positive ting, der kan gøre ham til en god spiller, siger Nadal.

- Men i sidste endnu er det lidt nemmere, når du er ny. Alt er nyt. Intet at tabe. Alt er godt. Alt er positivt. Du kan gøre, hvad du vil og være positiv, og alle ser kun gode ting i dig.

- Vi må se, om han kan forbedre sig og være i stand til at spille på et højt niveau igennem længere tid, siger den dobbelte Wimbledon-mester.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip