To 19-årige mænd anholdt for knivstik på teknisk skole i København

Endnu en mand er anholdt i sagen om knivoverfaldet på Københavns Tekniske Skole. Det drejer sig om en 19-årig, som nu er til afhøring hos politiet, oplyser Københavns Politi. Dermed er to 19-årige mænd nu anholdt i sagen.

- Vi har to anholdte på 19 år, som er anholdt med lidt over en times mellemrum i Tingbjerg-området, siger den centrale efterforskningsleder Kristian Aaskov til Ritzau.

Lidt før klokken otte blev en 22-årig mand overfaldet med kniv på Københavns Tekniske Skole i Københavns nordvestkvarter.

- Der er tale om tre eller fire maskerede mænd, som ifølge vidner står bag overfaldet, fortalte efterforskningslederen tidligere.

Den 22-årige er stukket med seks stik på kroppen og kørt på Rigshospitalets Traumecenter. Han er uden for livsfare.

Knivoverfaldet er formentlig banderelateret, da Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet forventes at overtage sagen senere mandag.

Knivoverfaldet skete ved Rebslagervej 11, og politiet har kort før middag ophævet afspærringen af området ved skolen, efter teknikere har gennemgået gerningsstedet.

Efterfølgende er der fundet to udbrændte biler i nærheden. Politiet har sikret sig endnu en bil, og alle tre er ifølge efterforskningslederen formentlig brugt til overfaldet.

Københavns Tekniske Skole tilbyder nu krisehjælp til de elever, der overværede overfaldet.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip