19-årige Matilda lever med en pose på maven - den hedder 'Gunnar'

Matilda Ahdrian blev som 17-årig diagnostiseret med tarmsygdommen colitis, hvorefter hun fik fjernet sin tyktarm og fik stomipose, fortæller Expressen.

Først var hun ulykkelig over, at hun ikke kunne gå i de samme kjoler og leve det samme liv som før posen, men hun fik et nyt syn på den. 

- Da jeg fik beskeden om sygdommen lå jeg med 41 i feber og havde det forfærdeligt. Jeg endte med at tænke, at posen reddede mig fra det,- fortæller Matilda. 

Læs også: Denne kvindes budskab om hendes krop efter fire fødsler er gået verden rundt

Mange piger på den alder er oftest meget kropsbevidste, men posen bekymrer ikke Matilda. Hun har døbt den 'Gunnar' og holder endda fødselsdage for den.

- Haha, ja det er rigtigt, at jeg kalder den 'Gunnar'. Det giver bare mening, at den har et navn, når jeg skal se på den så længe,- griner Matilda.

Hun fortæller, at andre skal passe på deres krop på forskellige måder, og at hun skal altså skal passe på 'Gunnar'. 

Læs også: Pas på, hvem du kysser: Skæggede mænd kan være bakteriebomber

I dag er det 2,5 år siden, hun fik posen. Matilda lever i dag som hvilken som helst anden 19-årig og er lige nu på en rejse Jorden rundt. En rejse, som hun havde planlagt efter hun fik sin studenterhue. 

- Jeg kan ikke ændre på, at jeg skal have en pose på maven. Men jeg kan ændre på min indstilling til det. Jeg tager udfordringer op for at se, hvad jeg kan med den på maven,- siger Matilda.

Hun fortæller, at hun får en del blikke, når hun kommer gående i bikini, men som hun siger:

- Det er bare at le og se glad ud,- 

Du kan se flere billeder af Matilda i galleriet herunder.

 

Dagens Gossip