19 ting, som par gør for at drille hinanden

Når man går op og ned af hinanden, så er man nødt til at kunne tage lidt gas på hinanden. 

Det er ikke sjovt at være en decideret nar mod sin bedre halvdel, men som denne Reddit-tråd beretter, så findes der mange sjovt pranks man kan udsætte sin kæreste for. 

Vi har samlet et udvalg herunder.

1. Jeg har nye strømper liggende ved tørretumbleren. Engang i mellem, så smider jeg en ny ind i maskinen. Hun forstår aldrig, hvorfor der ofte mangler en makker (til strømpen) og vi aldrig mangler strømper alligevel.

Læs også: 6 ting fyre gør, som kvinder hader

2. Jeg bruger klamme ord for sex og den slags. Forleden kaldte jeg sæd for "testikel tartar sauce". Hun synes ikke, at det var sjovt.

3. Jeg er høj. Hun er lav. Hendes ting ryger ofte på øverste hylde.

4. Når min kone skal til at sætte sig, så lægger jeg min hånd på stolen. Jeg gjorde det engang tidligt i vores forhold for at gramse lidt, og det nævnte hun nogle måneder efter. Nu gør jeg det hele tiden. Selv hvis hun bare lige ruller om på siden i sengen for at nå noget. Nu har hun himlet øjne af mig i syv år.

5. Jeg prøver at stikke min finger i hendes næse. Jeg er 30.

6. Hun prøver at stikke en finger i min mund, når jeg gaber. Det er det værste.

7. Jeg forudser hvor hun vil stå, og så stiller jeg mig bomstille lige bag ved hende. Når hun så vender sig, er jeg fem cm fra hendes ansigt.

8. Nogle gange spørger jeg, om jeg ikke må puste hende i næsen, "fordi jeg godt kan lide lyden, der kommer ud af hendes mund".  

9. Jeg putter tegninger af os som tændstikmennesker, der har vild sex i hans madpakke hver dag. Nogle gange gemmer jeg dem mellem maden. Han kan ikke lide det, for hans kollegaer driller ham med det.

Læs også: 7 tegn på, at du er blevet (for) magelig i dit parhold

10. Når jeg kysser min kæreste, så puster jeg nogle gange rigtig hårdt. Giver hende et kæmpe chok!

11. Jeg går i seng med sokker på. Så tager jeg dem af, og lægger dem over i hans side.

12. Jeg påstår altid hårdnakket, at narhvaler ikke eksisterer. Det driver ham til vanvid.

13. Jeg braser ind på toiletter imens hun tisser, og så lader jeg som om, at jeg ikke har set hende.

14. Jeg fører en hel samtale med tekster fra sange.

15. Jeg har lært vores tre-årige datter, at når vi er offentlige steder, så skal hun kalde sin mor ved fornavn. Det er rigtig sjovt, når den lille skriger efter (fornavn) i supermarkedet.

Læs også: 6 slags venner, som alle kvinder har brug for

16. Efter sex, så aer jeg hendes på maven og siger "Baby Thor".

17. Min mand begynder bevidst at gramse min bagdel imens han siger: "Hov, det må du undskylde. Ej, det var ikke meningen. Jeg er så klodset".

18. Jeg dækker mine tænder med læberne, og så gnaver jeg på ham og fortæller, at sådan ville det føles, hvis jeg var en skildpadde.

19. Jeg stiller hende hypotetiske spørgsmål om vores kat. Fx "Hvis Noodles var en poet, hvor ville han så få sin inspiration? Hvad ville han skrive om?"

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip