2-årige Èmile fundet død efter mere end 8 måneders forsvinden: Nu bryder familien tavsheden

Skrevet af Emil Martesen

01/04/2024
Foto: Fransk Politi
Foto: Fransk Politi
Nu bryder familien tavsheden efter det tragiske fund.

Mest læste i dag

Et tragisk fund er blevet gjort i sagen om den forsvundne 2-årige dreng, Émile Soleil, der trak overskrifter internationalt efter hans forsvinden fra bedsteforældrenes hjem i Vernet i juli 2023.

Det skrev Ekstra Bladet søndag.

Mediet Le Figaro skriver - ifølge informationer fra statsadvokaten - at den lille drengs knogler nu er blevet fundet.

"Efterforskerne tog knoglerne med og overgav dem til IRCGN (retsmedicinsk afdeling, red.) for at udføre genetiske identifikationsundersøgelser, som gjorde det muligt 31. marts at konkludere, at der var tale Émile Soleils knogler", lyder den tragiske melding.

Det var angiveligt en vandrer, der helt tilfældigt lagde mærke til knogleresterene, da hun var ude at gå en tur et par kilometer fra den lille franske landsby, hvor han forsvandt i sommers.

Og nu bryder familien tavsheden efter en lang og pinefuld ventetid.

Familien har valgt at udtrykke deres sorg gennem deres advokat:

"Tiden er til at sørge, fordybelse og bøn," delte de med Le Parisien.

Men tragedien har ikke kun efterladt et uudsletteligt mærke på hans familie, men også på det samfund, der stod sammen om at lede efter ham.

Familien takkede i samme ombæring offentligheden og de mange frivillige for deres utrættelige indsats og sammenhold i en tid med ubeskrivelig sorg.

Og selvom sagen i øjeblikket indeholder flere ubesvarede spørgsmål end svar, så arbejder efterforskerne på højtryk for at klarlægge omstændighederne omkring Émiles død.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.