2-årige Storms mor: Han ligner en forslået bokser

Moderen til 2-årige Storm, der forsvandt fra sit hjem i Hillerød natten til torsdag, har fået sin dreng tilbage.

Og selvom han er medtaget efter syv timer i en mørk og kold skov, så har den lille dreng det godt, fortæller hun.

Læs også: Eftersøgning efter 2-årig endte lykkeligt: Nu er Storm hjemme igen

- Storm har det godt, men han ligner Tom Bogs (dansk bokser, red.), fordi myggene har stukket ham inde i skoven. Det ene øje er helt lukket til på grund af de mange myggestik. Men Storm har det godt, og det er det vigtigste, siger moderen i en kort kommentar til TV2.

Kort før sengetid var Storm sprængfyldt med energi og ville cykle en tur i kvarteret. Og ved 19-tiden forsvandt den lille dreng på sin blå løbecykel, fortæller Morten Vogelius, der var en af de første, der var ude at lede efter Storm, sammen med hans mor.

Læs også: Op mod 2500 civile hjalp med at finde Storm

- Hun har været sej. Til det sidste cyklede vi rundt i skoven, hvor hun oksede løs, og jeg kunne næsten ikke følge med, hvor jeg siger, vi skal også nå at kunne se. Hun var ikke helt i panik, men hun havde det hårdt. Og da hun ringer (for at fortælle, at han er blevet fundet, red.), kunne man godt mærke, at nu kunne hun give lidt efter. Det var meget rørende, fortæller Morten Vogelius til TV2.

Moderen til lille Storm er ikke klar til at stå frem i et interview, men hun takker de tusindvis af frivillige, der hjalp ved eftersøgningen.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip