20 ting, der gør det hårdt at være kvinde om sommeren

Sommeren er for alvor på vej, og du har ventet på den hele året.

Du har ventet så meget, at du måske har glemt, hvor hårdt det egentlig er at være hunkøn, når solen skinner, og tøjet krymper.

Læs også: Lille pige sætter mor på plads: ‘Er du klar over, hvor hårdt det er at gå i 1. klasse?!’

Hvis det er tilfældet, får du lige opfrisket det her:

1. Du har aldrig noget at tage på. Året rundt lever du i uld og lag-på-lag, så det er dét, skabet bugner af. Når solen titter frem én måned om året, får du derfor daglige tøjkriser.

2. Havde du en top med spaghettistropper på i går, skal du køre t-shirt i dag. Du må konstant omrokere, så det ikke er det samme stykke af huden, der forbliver kridhvidt, mens resten af kroppen farves gylden.

3. Du kan dog også risikere, at huden bliver skoldet og øm istedet, og så bander du dine gnavende bh-stropper langt væk.

4. Men du bliver altså nødt til at bruge bh. Fordi… sved under brysterne!

Læs også: 16 grunde til at sommeren stinker for kvinder med store bryster

5. Du kan lægge den flotteste diskrete sommermakeup om morgenen, men når du kommer hjem, opdager du, at dit ansigt nærmest er smeltet, og du ved ikke hvor længe, din mascara har siddet på kæben.

6. Du barberer ben. Hver. Eneste. Dag.

7. Dine fødder har været lukket inde i mere eller mindre praktiske sko hele vinteren, så den hårde hud er både svær at fjerne og svær at skjule i sandalerne.

8. Du vover dig alligevel ned i et par klip-klappere, men strengen mellem tæerne efterlader en fed rand af snavs og gnavesår, når du går. Måske kan du endda stadig se resterne af den genstridige skorpe, når du gør fødderne sommerklare næste år.

9. Du tager skoene af, når du er inviteret hjem til nogen, men du har ikke haft strømper i skoene hele dagen. Og du har det lidt underligt med at gå rundt på bare tæer i andres hjem. På andres gulve. Og kradsende gulvtæpper. Og var det et hår på storetåen? Og er den tånegl ikke lidt lang? Og kan de lugte dine fødder?

Læs også: Her er 8 grunde til at gå i stiletter, selvom du allerede har lange stænger

10. Din nakke drypper af sved bag alt håret.

11. Desuden er håret ikke særlig kønt, fordi luftfugtigheden gør det kruset og tre gange større.

12. Så du sætter det i en hestehale. Men når du har haft solbrillerne op i panden i et kort øjeblik, sidder de fast i dit hår og river små totter ud, så du må sætte det op på ny.

13. Men når du løsner det fra hestehalen, sidder det stadig fast i en tvivlsom opsætning holdt på plads udelukkende ved hjælp af fugt og sved.

14. Du kan ikke se, hvad der står på telefonen, fordi det skarpe lys gør skærmen nærmest sort. Til gengæld fungerer den nu som et spejl, og du bliver konstant konfronteret med, hvor rød og fugtig du er i bærret.

Læs også: 20 sindssyge tanker, en kvinde får, når hun skal skide hos sin (nye) kæreste

15. Du kan ikke sidde elegant på græsset og sippe rosé i parken, uden at man kan se op under din kjole.

16. Og du kan ikke cykle, uden at du føler, at alle modgående fodgængere kigger på dine ufrivilligt blottede trusser.

17. Sommerkjolen er også skyld i, at du får gnavesår mellem lårene af at gå, fordi de er svedige og gnider mod hinanden.

18. Derfor sidder din fugtige bagdel også fast, når du vil rejse dig fra en havestol af plastik.

19. Og så får du mærker. Alle kan se på dine baglår, hvilke møbler du har siddet i, så du ankommer tidligt til sommerfesten for at kapre stolen med det mest diskrete mønster. Du forbander kurvemøbler langt væk.

20. Og ja, folk kan også se mærket fra toiletbrættet…

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

.

Dagens Gossip