21-årig mand ramt i skulderen af skud i Hvidovre

En 21-årig mand er kort efter klokken 02.30 natten til torsdag blevet ramt af et skud ved Frydenhøjparken i Hvidovre. Manden er uden for livsfare. Han har ikke ønsket at tale med politiet, oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Jens Møller.

- Klokken 02.44 får vi anmeldelsen om, at en mand er blevet ramt i skulderen af et enkelt skud. Han bliver efterfølgende bragt på hospitalet, og han har hele tiden været uden for livsfare, siger Jens Møller.

Manden, der er blevet beskudt, ønsker ikke at tale med politiet.

- Der er hidtil ingen vidner til episoden, så vi er da interesserede i at høre fra folk, der har været i området på det tidspunkt. Manden gider ikke selv at tale med os og fortælle os, hvorfor der er nogen, der skyder på ham, siger vagtchefen.

Politiet kender forurettede i forvejen, men Jens Møller siger, at der ikke er nogen grund til at tro, at skyderiet er banderelateret.

- Det kan lige så vel være et internt opgør eller noget, der er relateret til narko. Vi kender forurettede perifert, men vi kender ham ikke i bandesammenhæng, siger vagtchefen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip