22-årig dansker fængslet i New York

En 22-årig dansk pædagogstuderende er anholdt og fængsel i New York for angiveligt seksuelle krænkelser. Det skriver flere danske og amerikanske medier.

Vagthavende hos Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter, at danskeren blev anholdt i New York den 27. juni.

Det danske konsulatet i New York har besøgt ham, og han får juridisk bistand i det retslige forløb, oplyser Borgerservice til Ritzau.

Ifølge flere amerikanske og danske medier, skulle den 22-årige være blevet fængslet. Udenrigsministeriet vil ikke oplyse, i hvor lang tid han er fængslet.

Den amerikanske avis Daily News skriver, at danskeren er sigtet for seksuelt misbrug af 15 børn. Han arbejdede på en institution i det velhavende Midtown, hvor de påståede krænkelserne angiveligt skulle have fundet sted.

I første omgang blev den unge mand frikendt for beskyldningerne ved institutionens egne undersøgelser, men siden blev han sigtet for forhold af seksuelt misbrug af mindreårige under 11 år, oplyser myndighederne til avisen.

En dommer har torsdag aften fængslet den 22-årige.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip