22-årig litauisk mand fundet såret i underbenet i Odense

 

En 22-årig mand fra Litauen mener, at han har været udsat for et gaderøveri. Manden har forklaret Fyns Politi, at han ved røveriet blev stukket to gange med en kniv af to danske mænd. En forklaring, som politiet ikke helt tror på.

Det var en vægter, der i aftes ved 23.40-tiden traf manden på Hans Egedes Vej i Odense NV. Han var såret i det ene underben - formentlig af knivstik.

Efterforskningen viser, at gerningsstedet formentlig er i en lejlighed på Saxovej i Odense. Herfra er sikret effekter og tekniske spor. I lejligheden opholdt sig tre mænd, ligeledes af litauisk oprindelse. De tre mænd blev anholdt, som alle var berusede og en enkelt svært usamarbejdsvillig, idet han tildelte en af politibetjentene et knytnæveslag i ansigtet. Den forseelse vil inkassere ham sigtelse for vold mod tjenestemænd i funktion.

Hændelsesforløbet er endnu ikke klarlagt, da det ikke har været muligt at afhøre nogen af de anholdte og den 22-årige mands forklaring anses ikke for at være sand.

Afhøringer af de implicerede i løbet af fredagen, vil forhåbentlig kunne give et retvisende billede af, hvad der præcis er foregået i den lejlighed på Saxovej.

 

Dagens Gossip