26-årige Monica er forsvundet under ferie i Grækenland

Skrevet af Lotte Sørensen

11 år siden

|

11/06/2013

Dagens topnyheder

I fredags skulle 26-årige Monica Barstad være kommet hjem til Norge efter en ferie i Grækenland. Men hun kom ikke med flyet og har ikke givet livstegn fra sig siden.

Nu er hendes far, Inge Osaland, fløjet videre til ferieøen Santorini for at følge sporet af datteren. Det skriver dagbladet.no.

Stewardessen Monica Barstad var på ferie med en veninde, der tog hjem den 30. maj. Herefter mødtes Monica Barstad med en anden veninde på Kreta. Fredag var hun tilbage i Athen. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Her tjekkede hun ud af sit hotel kl. 6 om morgenen og tog til lufthavnen. Men ifølge rejseselskabet havde hun ikke penge nok til billetten. De så hende igen i lufthavnen samme dag kl. 15.

Samme dag sendte hun en sms til faderen, hvor hun skrev, at hun ville ringe den følgende dag.

Smsen er det sidste livstegn.

Faderen tog søndag til Athen, hvor han boede på samme hotel som sin datter. Venner fortæller dog, at hun havde nævnt, at hun havde fået tilbudt et job på en restaurant på Santorini.

Familien er meget bekymrede, da Monica Barstad plejer at være god til at holde kontakt, når hun er ude at rejse. HUn er derfor meldt savnet ved både norsk og græsk politi.