3 ting I ikke skal tale om på første date

På den første date vil de fleste gerne give et positivt indtryk af dem selv, hvilket da også er en god idé. Men det betyder, at der er visse samtaleemner, som kan være rigtigt uhensigtsmæssige at komme ind på, fordi de ofte er værdiladede, eller fordi de er for følsomme.

Det er parforholdscoachen Michael Griswold, der kommer med sine tre bedste råd til, hvad I helst skal undgå at tale om på den første date, hvis den skal være en succes. Det skriver Womenshealthmag.com.

Sådan sørger I for at jeres forhold er langtidsholdbart. Se mere på Femina.dk

1) Politik

Det første og måske også ret indlysende, Michael Griswold påpeger, er, at politik kan være et giftigt område at bevæge sig ind på.

Et menneske rummer meget mere, end hvilket parti det stemte på ved sidste valg, og en værdiladet diskussion, som fx hvilket politisk ståsted I har hver især og hvorfor, vil være for tidlig at gå ind i, når I just har lært hinanden at kende rent overfladisk.

Desuden er det usandsynligt, at I sådan en aften eller dag kan rykke noget hos hinanden, så diskussionen vil også være ret irrelevant tage så tidligt.

Det siger din sexfantasi om dig. Se mere på Femina.dk

2) Din ekskæreste

Hvis du bliver direkte adspurgt, så vil det selvfølgelig virke suspekt, hvis du udtaler, at du overhovedet ikke vil berøre det emne. Men lad være med at tale om ham eller hende uopfordret.

Hvis du kommer til at nævne din eks flere gange i samtalen, eller hvis du kommer til at tale negativt om personen, så vil din date sandsynligvis konkludere, at du ikke er helt ovre den pågældende eks. Eller også vil du fremstå som en person, der generelt taler dårligt om mennesker, som du ikke længere har i dit liv.

Lige meget hvad så er det et uheldigt førstehåndsindtryk at give.

3) Favoritsex

Selvom sex er en naturlig del af de fleste forhold, så er det ikke nødvendigvis en fordel at begynde at udbrede sig om sin favoritsexstilling eller andre seksuelle præferencer på den første date.

Det vil sandsynligvis føles upassende for ham eller hende, du sidder overfor, ligesom du måske vil blive mistænkt for udelukkende at have en seksuel interesse i personen. Så gem sexsnakken.

Hvis det skal være jer to, skal der nok blive mulighed for at tage den op senere hen og på et mere passende tidspunkt.

Af Lisbeth Madsen, NewsDesk  Aller Media.

 

Dagens Gossip