33-årig mand knivdræbt: Politiet har anholdt en ung kvinde og to mænd

Midt- og Vestsjællands Politi har her til eftermiddag foretaget tre anholdelser i sagen om knivdrabet på en 33-årig mand.

Drabet skete i nat, da to grupper mænd var endt i et slagsmål uden for Café Germo på Rådhusvej i Asnæs. To mænd, en 33-årig og en 38-årig, blev ramt af knivstik under slagsmålet.

De to sårede blev kørt til Holbæk Sygehus, hvor den yngste af dem blev erklæret død. Den 38-årige blev behandlet og efterfølgende udskrevet.

Politiet har i løbet af i dag været på sagen og har gennem medierne efterlyst vidner til episoden. 

LÆS OGSÅ: 33-årig mand død af knivstik: Slagsmål endte i drab

Her til eftermiddag har Midt- og Vestsjællands Politi anholdt en 19-årig kvinde og en 28-årig mand fra lokalområdet, samt en 26-årig mand fra København. Politiet fandt dem alle tre i den 26-åriges lejlighed i København.

Politiet mener, at de tre personer var til stede ved knivstikkeriet, hvorefter de stak af fra stedet i en bil med høj fart. De er alle sigtet for drab eller medvirken til drab.

Kvinden og de to mænd vil i løbet af aftenen blive afhørt af politiet, og efter det bliver der taget stilling til et eventuelt grundlovsforhør.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip