33-årig mor stukket 10 gange i halsen i København

Hele 10 eller 11 gange blev en 33-årig mor stukket i halsen, mens hendes 16 måneder gamle søn også fik flere stik i halsen, torsoen, maven og ryggen under et overfald i København mandag.

Det fremgår af politiets sigtelse mod en 41-årig mand, som er far til drengen. Sigtelsen blev læst op af anklager Charlotte Møgelhøj fra Københavns Politi ved et grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg tirsdag.

Den 41-årige far er sigtet for dobbelt drabsforsøg med en urtekniv, der havde en klinge på 8,5 centimeter ifølge sigtelsen.

LÆS OGSÅ: Far nægter drabsforsøg på mor og etårig søn i København

Kvinden fik ud over de mindst 10 stik i halsen også stik i panden, torsoen, armen og skulderen, da overfaldet fandt sted på Tornsagervej 16 klokken 16.10 mandag.

Skaderne gjorde, at den 33-årige kvindes lunge klappede sammen, og hun kom i manifest livsfare. Den 16 måneder gamle søn kom også i livsfare.

Ofrenes tilstand mandag aften var fortsat kritisk, men stabil.

Det voldsomme overfald skete på åben gade foran flere chokerede vidner. Flere af dem reagerede dog hurtigt og overmandede gerningsmanden, der er barnets 41-årige far.

LÆS OGSÅ: Far sigtet for dobbelt drabsforsøg er på tålt ophold

Politiet kender endnu ikke motivet til knivstikkeriet eller nærmere til forholdet mellem moren og faren, men de har forskellige adresser i folkeregistret.

Den 41-årige mand nægter sig skyldig, oplyser hans advokat Knud Meden. Selv har den 41-årig kun sagt ja to gange på dommer Kari Sørensens spørgsmål om navn og fødselsdag. Den sigtede er iført hvide bukser, grå trøje og badesandaler.

/ritzau/

 

Dagens Gossip