35-årig svensker død efter sex med hvepsebo

En sjov historie om en mand, der døde efter sex med hvepse, har spredt sig voldsomt på nettet. Historien er dog opfundet af et svensk site.

Det svenske underholdningssite Nyheterna Sverige har fået stor opmærksomhed på nettet med en historie om en 35-årig mand, der skulle være død efter han forsøgte af gennemføre sex med et hvepsebo på sin gård ved Ystad i Sverige.

Det skal dog understreges, at historien ikke er sand, men derfor er den jo alligevel underholdende at læse.

Den spøgefulde netside skriver, at manden, der var kendt i værtshusmiljøet, blev fundet død på gården. Han havde 146 hvepsestik, hvoraf de 54 var på hans kønsdele. Han var så oppustet, at en nabo troede, det var en hvalkrop, der lå på plænen.

LÆS OGSÅ: Kvinder putter hvepsereder op i skeden for at gøre den strammere

Efter en obduktion samt teknisk undersøgelser, er politiet kommet til den chokerende konklusion, at manden, "Hasse" forsøgte at gennemføre et samleje med hvepseboet. De fandt blandt andet rester af sæd på nogle af de døde hvepse. De har endda fundet et par af "Hasse's" kønsbehåring i indgangen af hvepseboet og fingeraftryk fra begge hænder.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder på nettet

- Forsøg på at have samleje med et hvepsebo er en meget dårlig idé. "Hasse" må have haft en eller anden form for seksuel afhængighed, der er eskaleret. Jeg tør ikke engang tænke på den smerte, han må have lidt efter angrebet af de mange hvepse, siger Siv Under Livh, psykolog.

Underholdende - men det er altså også kun underholdende. Det er ikke sket i virkeligheden. Alligevel har historien nu spredt sig volddsomt på de sociale medier.

Og vi må da også her på Dagens.dk erkende, at vi i første omgang hoppede på den. For den er da sjov.

GALLERI: Derfor skal du ikke have forældre som ven på Facebook

 

Dagens Gossip