35-årig erkender at have skudt en mand i maven: Offeret er stadig i livsfare

En 35-årig mand fra Fredericia, der er sigtet for at have skudt en 47-årig mand med et jagtgevær, er fredag blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for drabsforsøg.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

Manden erkender ifølge Fredericia Dagblad at have affyret våbnet, men nægter sig skyldig i sigtelsen.

Mandens forsvarer oplyste i forbindelse med fredagens grundlovsforhør, at skuddet var faldet som en afværgereaktion, skriver avisen.

Derefter valgte Retten i Kolding at lukke dørene for resten af grundlovsforhøret, hvorfor sagens omstændigheder fortsat er uklare.

En anden mand, der også er sigtet i sagen, blev torsdag fremstillet i et lukket grundlovsforhør. Hans anholdelse blev af dommeren opretholdt i tre gange 24 timer.

Sagens offer, en 47-årig mand fra Fredericia, er fredag aften fortsat i kritisk tilstand, efter at han onsdag aften blev ramt af et enkelt skud.

Den 47-årige mand blev ramt i maven ved episoden, der fandt sted på en adresse på Falkevej i Fredericia og blev anmeldt klokken 18.27.

Manden var på vej til en lejlighed i opgangen på Falkevej, hvor han skulle besøge den 35-årige, som ifølge politiet formentlig er en bekendt af manden.

På vej op ad trappen i opgangen blev den 47-årige ramt af et enkelt skud i mellemgulvet.

/ritzau/

.

Dagens Gossip