35-årig erkender at have skudt en mand i maven: Offeret er stadig i livsfare

En 35-årig mand fra Fredericia, der er sigtet for at have skudt en 47-årig mand med et jagtgevær, er fredag blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for drabsforsøg.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

Manden erkender ifølge Fredericia Dagblad at have affyret våbnet, men nægter sig skyldig i sigtelsen.

Mandens forsvarer oplyste i forbindelse med fredagens grundlovsforhør, at skuddet var faldet som en afværgereaktion, skriver avisen.

Derefter valgte Retten i Kolding at lukke dørene for resten af grundlovsforhøret, hvorfor sagens omstændigheder fortsat er uklare.

En anden mand, der også er sigtet i sagen, blev torsdag fremstillet i et lukket grundlovsforhør. Hans anholdelse blev af dommeren opretholdt i tre gange 24 timer.

Sagens offer, en 47-årig mand fra Fredericia, er fredag aften fortsat i kritisk tilstand, efter at han onsdag aften blev ramt af et enkelt skud.

Den 47-årige mand blev ramt i maven ved episoden, der fandt sted på en adresse på Falkevej i Fredericia og blev anmeldt klokken 18.27.

Manden var på vej til en lejlighed i opgangen på Falkevej, hvor han skulle besøge den 35-årige, som ifølge politiet formentlig er en bekendt af manden.

På vej op ad trappen i opgangen blev den 47-årige ramt af et enkelt skud i mellemgulvet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip