35-årig tilstår påsatte brande i Kalundborg

Skrevet af Ann Katrine Warren

|

29/11/2012

Dagens topnyheder

En 35-årig mand fra Kalundborg har indrømmet, at han stod bag tre påsatte brande i den samme ejendom i Kalundborg. Dermed kan bekymrede beboere i ejendommen ånde lettet op. Det oplyser lokalpolitiet i Kalundborg.

I mandags rykkede politi og brandvæsen tre gange ud til ejendommen i Kordilgade, hvor der var sat ild til forskellige effekter i et vaskerum på anden sal. Tirsdag blev den 35-årige anholdt, og senere erkendte han at have startet brandene. Manden forklarede, at det skyldtes personlige psykiske problemer.

Politi og anklagemyndighed har vurderet, at der ikke er risiko for, at manden brænder mere af. Og da der heller ikke skete store skader ved brandene i Kordilgade, er den 35-årige løsladt igen.

- Politiet er vidende om, at brandstiftelserne forståeligt har medført stor utryghed hos beboerne i ejendommen, men håber at beboerne igen vil føle sig trygge, nu hvor sagen er er opklaret, sammenholdt med at politiet på det foreliggende grundlag ikke frygter nye brandstiftelser fra personens side, udtaler leder af lokalpolitiet i Kalundborg, Per Kragh.

Der venter nu den 35-årige et retsligt efterspil. 

Foto: Colourbox