37-årig fængslet for otte års vold mod sin søn

En 37-årig mand er varetægtsfængslet frem til 17. juli i en grusom sag, hvor han er mistænkt for talrige overgreb mod sin søn i en periode på otte år.

Manden, der bor på Sydsjælland, har ifølge sigtelsen udsat sin søn for trusler og voldelige overgreb med karakter af mishandling, siden drengen var omkring tre år.

I perioden fra sommeren 2006 og frem til juni i år skulle han ifølge politiet have truet sin søn på livet flere gange, ligesom han angiveligt har udsat ham for vold, nedværdigende behandling og vanrøgt.

Manden er blandt andet sigtet for at have slået sin søn med både lussinger og knytnæveslag, men også for at have sparket ham flere gange. Han skulle også to gange have taget kvælertag på barnet.

På et tidspunkt blev drengen angiveligt lukket inde i et koldt lokale, og under en anden episode brækkede faren ifølge politiet halsen på en eller flere kattekillinger, hvorefter han huggede dem over med en spade og sagde til sin søn, at han stod næst for.

I et tilfælde skulle drengen også være blevet løftet op i luften og kastet hen ad et gulv. Derefter forsøgte faren ifølge sigtelsen at sparke sin søn i hovedet.

Under grundlovsforhøret ved Retten i Næstved nægtede manden sig skyldig, inden dommeren besluttede at lukke dørene.

/ritzau/

 

Dagens Gossip