4-årig sender kærestebrev til sin store kærlighed: Du er flot som en hest

Bennet er fire år gammel og forelsket i Baily, som han går i børnehave med. Tilsyneladende er han dog ikke typen, der går rundt om den varme grød uden at handle. Han har nemlig dikteret et kærestebrev til sin mor.

Kærestebrevet, som er skrevet ordret efter Bennets diktering, lagde moderen på Reddit, hvor det lynhurtigt blev populært blandt brugerne. Ordlyden er måske ikke udpræget romantisk, men det er i hvert fald hamrende originalt.

Brevet til hans udkårne lyder:

"Baily.
Vil du komme over til mit hus? Lad os lege sammen. Jeg synes, du er  flot som en hest eller en mariehøne. Jeg er ikke sikker på hvilken. Du burde komme over til mit hus og spise ost sammen med mig. Jeg elsker dig, og i nat tabte jeg en tand. Jeg tror, jeg vil udføre et trylletrick for dig, og bagefter kan du se mig kæmpe mod robotter.

Kærlig hilsen
Bennet”

Lad os håbe, det virkede for Bennet, der ihærdigt forsøgte at gøre sine hoser grønne. Sikkert er det i hvert fald, at der er masser af stof til alle fremtidige konfirmationstaler og deslige.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip