40-årig far arresteret for at have slået formodet pædofil mand ihjel, da han ville filme hans datter

En 40-årige britisk mand er blevet arresteret i den spanske by Sotogrande for at have slået en 43-årig tysk mand ned, så han efterfølgende døde af sine kvæstelser.

Tyskeren sad ved siden af den engelske mand og hans familie på en restaurant, da englænderen opdager, at den tyske mand sidder og filmer og tager billeder af hans datter med sit webcam på hans computer.

Den 40-årige englænder beder den tyske mand om øjeblikkeligt at stoppe med at filme hans datter, men tyskeren nægter og fortsætter. Det skriver Mirror.

Det får den 40-årige familiefar til at flå computeren fra den 43-årige tysker og smadre den ned i gulvet. Herefter slår han den tyske mand i hovedet, så han går i gulvet og ligger bevidstløs hen.

Læs også: Se hvad der sker, når pædofil mand tror, han skal mødes med en 14-årig skolepige 

Den britiske mand og hans familie forlader restauranten, mens restaurantens sikkerhedpersonale tilkalder hjælp til den 43-årige tysker, der fortsat ligger livløs på gulvet.

Han døde senere af sine kvæstelser, og politiet bekræfter, at det var slaget fra den 40-årige brite, der slog tyskeren ihjel. Den 40-årige familiefar er derfor nu blevet arresteret for at have slået den 43-årige tysker ihjel.

Det lokale politi har senere bekræftet, at den 43-årige tysker et par dage forinden var blevet arresteret for at være i besiddelse af børneporno.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip