44-årig fængslet for grov mishandling i skov

En dommer har varetægtsfængslet en 44-årig mand fra Hadsten i fire uger ved Retten i Randers fredag. Politiet i Østjylland mener, at han sammen med tre andre mænd står bag et groft overfald på en 40-årig mand i Randers i starten af september.

Det oplyser politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til Ritzau.

Overfaldet skete på Parkboulevarden i Randers den 6. september, hvor den 40-årige mand blev slået og sparket i hovedet og på kroppen og fik stjålet sin tegnebog.

Efter overfaldet i Randers blev ofrets hænder bundet med strips, hvorpå han blev smidt ind i en bil og kørt ud i en skov ved Kåtrup nord for byen. Her fortsatte de fire mænd mishandlingen med køller.

Grundlovsforhøret skete for lukkede døre, og derfor er det sparsomt med oplysninger om, hvad der var motivet til overfaldet.

- Vi ved selvfølgelig, hvad motivet til overfaldet var, men vi ønsker ikke at oplyse om det, så længe sagen kører for lukkede døre, sagde Mogens Brøndum tidligere.

I sidste uge blev et 32-årigt fuldgyldigt medlem af rockergruppen Bandidos i et grundlovsforhør ved Retten i Randers varetægtsfængslet i fire uger. Det samme gælder for en 40-årig mand med tilknytning til rockergruppen.

Dørlukningen skyldes blandt andet, at en medgerningsmænd fortsat er på fri fod.

Manden blev tre kvarter efter overfaldet fundet stærkt forslået på en parkeringsplads og kørt på hospitalet. Han havde sålaftryk på arme og ryg, og lægerne konstaterede, at han havde brækket ribben og blandt andet fået en lungeskade.

Under overfaldet fik ofret sprøjtet peberspray i øjnene.