46-årig fra Bedsted stukket i maven i sit eget hjem

En 46-årig mand er i livsfare, efter at han onsdag aften blev stukket ned i sit hjem i Bedsted i Thy, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden blev stukket i maven et endnu ukendt antal gange, og han blev efterfølgende fløjet til Aalborg Sygehus, hvor lægerne behandler hans skader.

- Han er nu uden for livsfare efter at have været på operationsbordet, fortæller efterforskningsleder Jørgen Lauritsen til Ritzau.

Politiet modtog onsdag klokken 19.52 en anmeldelse om et knivstikkeri på Thylandsgade i Bedsted i Thy.

Offeret var en 46-årig mand. Kort efter anmeldelsen skred politiet til anholdelse af to jævnaldrende personer. Det drejer sig om en kvinde og en mand, der begge kender offeret i forvejen. De blev anholdt ikke langt fra gerningsstedet.

- Den 46-årige blev stukket alvorligt i maven med en kniv. Og efter kort tids efterforskning fik vi anholdt de to personer hver for sig med kort tids mellemrum på forskellige steder i lokalområdet, sagde vagtchef Bjarne Askholm onsdag aften til Ritzau.

Torsdag oplyser Jørgen Lauritsen, at de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag klokken 14 ved Retten i Holstebro.

Her vil anklagemyndigheden begære, at retsmødet holdes for lukkede døre af hensyn til politiets videre efterforskning af sagen.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse om de nærmere omstændigheder omkring eller motivet for overfaldet på den 46-årige mand.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip