48-årig pubgæst stukket i halsen med en flaske

En 38-årig mand blev lørdag nat stukket i halsen med en knust flaske på en pub i Humlebæk i Nordsjælland, oplyser Nordsjællands Politi.

Kort efter det blodige flaskestikkeri blev to brødre på 20 og 30 år anholdt og sigtet for drabsforsøg. Politiets efterforskning viste imidlertid søndag, at den yngste har et alibi, og han er derfor ikke længere sigtet i sagen.

Den 30-årige bliver søndag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet kræver ham varetægtsfængslet.

- Den yngste har tilsyneladende et alibi, og vi leder nu efter en anden ukendt medgerningsmand, siger vagtchef Peter Olesen, Nordsjællands Politi.

Politiet fik kort efter klokken tre natten til søndag en anmeldelse af noget, der i første omgang mentes at være et knivstikkeri på Humle Pub i Humlebæk Centret.

Det viste sig imidlertid, at en af gæsterne på pubben havde fået et stik i halsen med en knust flaske.

- Han har fået et sår, der er tre-fire centimeter bredt og to centimeter dybt. Han er blevet kørt på Rigshospitalet, og hans tilstand er stabil, siger Peter Olesen.

Den formodede gerningsmand og hans bror blev kort efter anholdt på deres bopæl i Humlebæk. De to mænd var søndag morgen til en retsmedicinsk undersøgelse, men politiets jurister har vurderet, at kun den ældste skal fremstilles.

Ifølge vagtchefen er der ikke tale om et banderelateret overfald, men snarere om noget værtshusuro, der udviklede sig voldeligt.

Politiet afhører søndag gæsterne på pubben og gennemser overvågningsvideoer fra stedet.

/ritzau/