5 fejl kvinder begår i sengen

Det er fredag. Det er weekend. Det er tid til sex!

Læg ugen bag dig og overvej, om du, kvinde, er skyldig i følgende fem fejl, som du måske skal rette op på, hvis du vil have et frækkere sexliv:

Du kritiserer ham
Det kan godt være, det ikke er med vilje, men der er ikke noget mere demotiverende end at få at vide gentagne gange, hvad der ikke er rart.

Selvfølgelig skal du sige fra, hvis noget er helt galt, men prøv i stedet at lægge vægt på, hvad der er (virkelig) rart – så får du automatisk mere af det og mindre af det mindre gode. I er i seng sam-men. Han vil dig kun det bedste, så kritik kan I gemme til de ikke-romantiske fora.

Du tænker for meget på dig selv
Eeej, nu er han lige ud for mit strækmærke. Eller mine behårede ben. Min delle. Min appelsinhud. Og hvad så?

Sex handler ikke om dig. Det handler om jer. I er sammen om det, og han er med garanti ligeglad med din delle, dine lodne ben osv. Ellers lå i nok ikke der. Slap af, og forsøg at undgå at begå den fejl, mange kvinder gør i sengen; at tænke for meget på deres udseende, og hvad han mon tænker om det. Du er lækker. Du har lige scoret/er ved at score. Nyd det nu bare.

Læs også: 10 ting kvinder ville ønske, mænd vidste om sex

Tager lidt for behageligt tøj på
Du behøver ikke investere i nyt, dyrt, frækt undertøj for at være fræk.

Ofte kan det være nok bare at overraske ham ved at være piv nøgen, når han løfter dynen. Men hvis du hver aften pakker dig ind i hyggesokker og alt for store t-shirts og pyjamasbukser, er det måske tid til at prøve noget andet, der inviterer lidt mere til, at der skal/kan ske noget frækt.

Du vil have, han læser dine tanker
Hvis I skal have et godt sex- og samliv, kræver det, at I begge kommunikerer.

Mange kvinder har det med at mene, at deres mand er dårlig til at kommunikere. Men gør du det egentlig godt nok selv? Eller vil du have, at han fx skal gætte eller burde vide, at du bedst kan lide dén stilling og ikke den anden? Ingen kan læse tanker og sex bliver bare bedre af, at I guider hinanden.

Læs også: 24 akavede sandheder om sex, som du ville ønske, nogen havde fortalt dig

Du glemmer at tage initiativet
En lang uge er gået. En lang dag er gået. Du er træt, og klokken er mange. Sex ville være dejligt, men søvn er bare mere tillokkende lige nu. Hvis I skal have sex, plejer det jo desuden at ske, når han lægger op til det.

Alarm!!! Det er ikke hans opgave at lægge op til sex. Hvis du er for træt eller uoplagt til at vise din mand eller kæreste, at du har lyst til ham – også når det ikke er ham, der byder op til dans, så må du gentænke din stil. Måske skal du vælge et andet tidspunkt end klokken kvart i kvalme om aftenen at lægge op til sex eller nærvær? Måske skal du vælge et andet sted end i soveværelset.

Hvad end, der måtte virke. Tænk, hvis din kæreste aldrig lagde op til sex. Fik I så noget?

Det er begges opgave at tage initiativ til sex – måske er det din tur i dag?

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip