5 forskelle på en sød fyr og en god fyr

Skrevet af Laura Nygaard

21/06/2015

Mest læste i dag

De fleste kvinder har sikkert proklameret, at ‘mænd er svin’. Og det gælder sikkert også for nogle af dem, men de fleste er altså søde nok, skriver bloggeren Paul Hudson på Elite Daily.

Problemet er bare, at en sød fyr ikke nødvendigvis er det samme som en god fyr. Her er grundene:

1. En sød fyr fortæller, du er smuk. En god fyr mener det.
Den søde fyr ved, at han får point for at fortælle dig, at du er smuk.

Men når den gode fyr siger det, er det fordi, han virkelig synes, du er fantastisk. Han føler, han bliver nødt til at fortælle dig det, fordi han mener det, og ikke fordi, du gerne vil høre det.

Læs også: 20 grunde til at jeg ikke er sindssyg - du er bare en nar

2. En sød fyr har undskyldninger for de løfter, han bryder, en god fyr giver ikke løfter, han ikke kan holde.
Den søde fyr ved, at det betyder alt for dig, når han lover at tage opvasken, give dig en massage, når du kommer hjem fra arbejde eller tage med til din mors fødselsdag på lørdag. Han er ikke sikker på, han kan, men han ved, at det gør dig glad, at han siger, han vil forsøge.

Men den gode fyr ved allerede, at han måske ikke når opvasken lige i aften, og derfor lader han være med at love det, så du ikke får falske forventninger.

3. En sød fyr gør ting for dig, fordi han ved, du vil gengælde dem. En god fyr gør det, fordi han har lyst.
Den søde fyr ved, at han får lov at få stuen for sig selv, så han kan se fodbold med gutterne i weekenden, hvis han til gengæld hjælper dig med at lave mad til dig og veninderne, inden han kysser dig farvel og tager hen til en ven.

Den gode fyr laver middagen, fordi han ved, at det giver dig mere tid til at være sammen med veninderne - ikke fordi han har skumle bagtanker om gengæld.

Læs også: 6 ting du lærer om kærlighed, når din kæreste har været dig utro

4. En sød fyr lover dig alt. En god fyr gør dig glad.
Den søde fyr fortæller dig, at alt nok skal blive bedre, for han er her for dig.

Den gode fyr kan ikke love dig, at alt bliver bedre, men han gør et hæderligt forsøg ved at gøre dig gladere her og nu med nogle konkrete ting.

5. En sød fyr siger, han vil elske dig for evigt. En god fyr behøver ikke sige noget.
Den søde fyr fortæller dig gentagne gange, at han altid vil elske dig. Men når I mærker modgang, vil han være den første til at give op.

Den gode fyr vil få dig til at føle dig elsket, og du ved, at han altid vil være der for der, så han behøver ikke at sige det.  Han gør det selvfølgelig, men du kan mærke, at der slet ikke er grund til at sige det med ord.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: