5 rørende ting, du ikke vidste om Robin Williams

63-årige Robin Williams liv sluttede brat i tirsdags, da han blev fundet død hængende i et bælte i hans og konens hjem i Californien. Men den amerikanske skuespiller og komiker med et hav af uforglemmelige filmroller på samvittigheden har levet et begivenhedsrigt liv med mange mindeværdige private episoder, som offentligheden ikke kendte til.

Det afslører Huffington Post.

Læs også: Robin Williams børn: "Verden bliver aldrig den samme igen"

Robin Williams startede som mimer på gaderne i New York og kæmpede sig op ad karrierestigen og endte med en solid stjerneplads i Hollywood. Undervejs blev kom både et alkoholmisbrug og psykiske udfordringer på tværs, som Robin Williams kæmpede med lige til det sidste.

De fleste fans kendte den oscarvindende Robin Williams for film som Good Will Hunting, De døde poeters klub og Mrs. Doubtfire, men vidste du følgende fem mindre kendte ting om ham:

Læs også: Berømt gorilla sørger over Robin Williams

- Robin Williams improviserede det meste af rollen som Genie i "Aladdin". Oplev Robin Williams i Aladdin i videoen nederst på siden.

- Robin Williams kældte sig i operationskittel og overraskede sin skuespillerkollega og ven Christopher Reeve på hospitalet, da Christopher havde været ude for den tragiske ulykke, der gjorde ham lam og endte hans karriere. Samme hospitals-scenarie gentog sig, da Robin Williams overraskede Sharon Osbourne, som fik diagnosen kræft.

- Under optagelserne til "Schindler's List" ringede Robin Williams til Steven Spielberg for at fortælle ham jokes og løfte hans humør. Robin Williams omtalte situationen som "komiske omsorgspandekager over telefonen".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- I high school vurderede Robin Williams klassekammerater, at han var den elev i klassen, der havde mindst chance for at få succes.

- Robin Williams yndlings børnebog var "The Lion, The Witch and The Wardrobe" (fra Narnia-fortællingerne), som han læste for sine børn, da de var små.

Se videoen med Robin Williams i Alanddin her: 

 

Dagens Gossip